Суп з фрикадельками з фаршу з вермішеллю і картоплею
Суп з фрикадельками з фаршу з вермішеллю і картоплею – це смачне і поживне блюдо, яке обов’язково сподобається, як самим маленьким членам сім’ї, так і дорослим. За рахунок додавання дрібних макаронів, супчик виходить дуже ситним, а на його приготування у вас піде зовсім небагато часу.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2,3 л.
Інгредієнти:
- Вода – 1,7 л
- Фарш свинячий – 230 гр.
- Вермішель – 100 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Морквина – ½ шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Масло рослинне – 60 мл
- Лист лавровий – 1 шт.
- Петрушка сушена – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом нарізаємо картоплю і, заливши водою ставимо варитися, підсолюємо після закипання. Паралельно доповнюємо фарш спеціями і сіллю – перемішуємо. Цибулю і моркву подрібнюємо будь-яким зручним способом.
Крок 2. Пасеруємо овочі до світло-коричневого відтінку на невеликій кількості олії. Вологими руками скачуємо невеликі кульки з перекрученого м’яса.
Крок 3. В момент, коли картопляні кубики стали м’якими, в каструлю обережно закидаємо фрикадельки.
Крок 4. На сильному вогні проварюємо компоненти до тих пір, поки кульки з свинини не спливуть. Всипаємо вермішель і гарненько перемішуємо, зменшуємо полум’я.
Крок 5. Через 7-8 хвилин, регулюємо смак страви, додавши сушену петрушку, лавровий лист і пару щіпок чорного перцю.
Крок 6. Прикриваємо каструлю кришкою і очікуємо близько 10 хвилин, щоб спеції розкрили свій аромат. Після, розливаємо по тарілках і приступаємо до обіду. Приємного апетиту!