Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з фрикадельками з фаршу з вермішеллю і картоплею

Суп з фрикадельками з фаршу з вермішеллю і картоплею – це смачне і поживне блюдо, яке обов’язково сподобається, як самим маленьким членам сім’ї, так і дорослим. За рахунок додавання дрібних макаронів, супчик виходить дуже ситним, а на його приготування у вас піде зовсім небагато часу.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2,3 л.

Інгредієнти:

  • Вода – 1,7 л
  • Фарш свинячий – 230 гр.
  • Вермішель – 100 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морквина – ½ шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Петрушка сушена – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом нарізаємо картоплю і, заливши водою ставимо варитися, підсолюємо після закипання. Паралельно доповнюємо фарш спеціями і сіллю – перемішуємо. Цибулю і моркву подрібнюємо будь-яким зручним способом.

Крок 2. Пасеруємо овочі до світло-коричневого відтінку на невеликій кількості олії. Вологими руками скачуємо невеликі кульки з перекрученого м’яса.

Крок 3. В момент, коли картопляні кубики стали м’якими, в каструлю обережно закидаємо фрикадельки.

Крок 4. На сильному вогні проварюємо компоненти до тих пір, поки кульки з свинини не спливуть. Всипаємо вермішель і гарненько перемішуємо, зменшуємо полум’я.

Крок 5. Через 7-8 хвилин, регулюємо смак страви, додавши сушену петрушку, лавровий лист і пару щіпок чорного перцю.

Крок 6. Прикриваємо каструлю кришкою і очікуємо близько 10 хвилин, щоб спеції розкрили свій аромат. Після, розливаємо по тарілках і приступаємо до обіду. Приємного апетиту!