Салат з яловичим язиком і огірками
Салат з яловичим язиком і огірками – це цікава кулінарна ідея для домашньої або святкової закуски. Таке блюдо порадує вас не тільки поживними властивостями, але і яскравим насиченим смаком. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і приступайте до приготування.
Час готування – 3 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Язик яловичий – 300 гр.
 - Огірок свіжий – 2 шт.
 - Яйце – 2 шт.
 - Цибуля зелена – 1 пучок.
 - Петрушка – 4 гілки.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Майонез – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Яловичий язик вимочуємо в холодній воді близько 30-40 хвилин. Після очищаємо його і відварюємо протягом 2-2,5 годин після кипіння. У воду можна додати сіль і спеції за смаком.
Крок 2. Відварний язик дістаємо з води, охолодити його і нарізаємо тонкою акуратною соломкою.
Крок 3. Промиваємо огірки і нарізаємо їх такий же соломкою, як і мова.
Крок 4. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх, очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.
Крок 5. Промиваємо і обсушуємо зелень. Після подрібнюємо ножем.
Крок 6. З’єднуємо яловичий язик, огірки, яйця і зелень. Солимо, перчимо продукти і поливаємо майонезом. Добре перемішуємо частування для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
Крок 7. Салат з яловичим язиком і огірками готовий. Розкладайте його по порційних тарілках, прикрашайте зеленню і подавайте до столу!












