Кавовий збитень
Кавовий збитень – це корисна і зігріває альтернатива звичайному меленої кави, який піднімає тиск і частішає серцебиття. Для балансу смаку використовуються такі смачні інгредієнти, як зацукрований імбир, ароматна кориця і будь-сироп, який доводиться вам за смаком.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Кава мелена – 2 ч. л.
- зацукрований Імбир – 1 жменя.
- Вода – 300 мл
- Сироп – 50 мл
- Гвоздика – 4 бутона.
- Кориця мелена – 1/3 ч. ложки
- Горіх мускатний мелений – 2 щіпки.
- Сік лимона – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Жменьку зацукрованого імбиру разом з бутонами гвоздики висипаємо в кухлик.
Крок 2. Підсипаємо натуральна кава.
Крок 3. Додаємо мускатний горіх і корицю – заливаємо водою і ставимо на вогонь.
Крок 4. Доводимо суміш до кипіння і вимикаємо нагрівання. Закриваємо кришкою і засікаємо 5 хвилин.
Крок 5. Ароматний збитень розливаємо по чашах і підливаємо лимонний сік і солодкий сироп.
Крок 6. Насолоджуємося!