Бананові оладки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

ПП бананові оладки на рисовому борошні

Готуємо оладки на рисовому борошні. Тісто на ній відрізняється – воно більш рідке, але після смаження добре ущільнюється. Таке борошно не містить глютен, а це значить, що оладки підійдуть для безглютенової дієти. Рисову муку зараз можна знайти в бакалійному відділі практично будь-якого супермаркету.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Борошно рисова – 110 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Яйця – 4 шт.
  • Сіль – 12 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. З бананів знімаємо шкірку, м’якоть ріжемо шматочками, покласти в миску. Додаємо до бананів яйця і сіль. Цукор не додаємо – банани і так солодкі.

2. Пробиваємо яйця з бананами заглибним блендером до стану рідкої однорідної маси. Всипаємо борошно.

3. Пробиваємо блендером ще раз. Має вийти однорідне і досить рідке тісто.

4. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії без запаху до гарячого стану. Ложкою виливаємо тісто на гарячу сковорідку у вигляді оладок. Обсмажуємо до рум’яної скоринки по парі хвилин з обох сторін.

5. Готові бананові оладки складаємо на сервірувальну тарілку і подаємо в гарячому або теплому вигляді до столу. Додатково подаємо мед, шматочки фруктів, йогурт, сметану – що більше подобається.

Приємного апетиту!