Фунчоза по-корейськи з овочами — це чудова закуска, яку приготує будь. Процес приготування досить простий. Смачна їжа сподобається всім. У сьогоднішній збірці зібрані найпопулярніші версії. Тут ви знайдете варіанти для м’ясоїдів і тих, хто взагалі не вживає м’ясні вироби. Швидка їжа – знахідка для зайнятих людей.
Салат з фунчозы по-корейськи з овочами
Салат з фунчозы по-корейськи з овочами виглядає чудово. Яскрава подача сподобається абсолютно всім. А якщо ви не їсте м’ясні страви, то це ваш варіант. Щоб приготувати фунчозу, не потрібно володіти спеціальними кулінарними знаннями, досить слідувати інструкції, зазначеної нижче.
Інгредієнти на
2 порц.
- Огірок 1 шт.
- Морква по-корейськи 50 гр.
- Часник сушений 2 ч. л.
- Перець болгарський 1 шт.
- Фунчоза 100 гр.
- Соус Теріякі 4 ст. л.
- Сік лимонний 2 ч. л.
- Мед 1 ч. л.
- Паприка 2 ч. л.
- Перець червоний мелений 1 ч. л.
- Олія рослинна 4 ст. л.
Процес приготування:
- Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці.
- Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.
- Огірок сполосніть і наріжте соломкою. Огірки беріть дрібні, щоб не було великих насіння. Якщо овоч дуже водянистий, залиште на ситі, щоб позбутися від вологи.
- Яскравий соковитий солодкий перець промийте, нарубаєте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі.
- З’єднайте локшину, овочеву нарізку і моркву по-корейськи. Моркву по-корейськи можна використовувати власного приготування або магазинну. Якщо надумаєте готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен настоятися.
- Змішайте сухий часник, паприку і чилі. Влийте теріякі, вичавити лимонний сік. Додайте мед. Збовтайте соус. Замість часникового порошку можна використовувати свіжий часник.
- Залийте соус в миску з інгредієнтами.
- Змішайте складові, щоб заправка обволокла кожен компонент. Тарілку заповніть запашної закускою і приступайте до трапези. Приємного апетиту!
Фунчоза з куркою і овочами по-корейськи
Фунчоза з куркою і овочами по-корейськи – приголомшлива закуска, яку їдять в приготованому або охолодженому вигляді. Страва виглядає яскраво і підходить для повсякденного вживання або для званої вечері. Ароматне частування підкорить всіх любителів простої і швидкої їжі.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Грудка копчена – 0,5 шт.
- Морква по-корейськи – 100-150 гр.
- Заправка для фунчозы – 1 пакетик.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Фунчоза – 2 мотка.
- Огірки свіжі – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.
Крок 2. Копчену грудку звільніть від шкіри і кісток. Порубаєте. Яскравий соковитий перець промийте, нарубаєте, заздалегідь вийміть нутрощі. Спосіб нарізки вибирайте самостійно.
Крок 3. Огірок сполосніть і подрібніть. Огірки беріть дрібні, щоб не було великих насіння. Якщо овоч дуже водянистий, залиште на ситі, щоб позбутися від вологи.
Крок 4. З’єднайте курку, овочеву нарізку і моркву по-корейськи. Моркву по-корейськи можна використовувати власного приготування або магазинну. Якщо зберетеся готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен пройнятися прянощами.
Крок 5. Вивантажите локшину.
Крок 6. Використовуйте заправку. Залийте соус в ємність з інгредієнтами.
Крок 7. Змішайте складові, щоб заправка обволокла кожен компонент. Тарілку заповніть запашної закускою і приступайте до трапези. Приємного апетиту!
Фунчоза з яловичиною та овочами по-корейськи
Фунчоза з яловичиною та овочами по-корейськи має пікантний смак. Оригінальна подача закуски виглядає приголомшливо і підходить для будь-якої події. Від одного аромату можна зійти з розуму. Якщо ви любите гостру їжу і обмежені в часі, то фунчоза це та їжа, яка наповнить приголомшливими почуттями.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 2
Склад:
- Яловичина – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- цибуля Ріпчаста – 1 шт.
- Болгарський перець – 2 шт.
- Фунчоза – 400 гр.
- Перець чилі – 0,5 шт.
- Корінь імбиру – 1 ст. л.
- Брокколі – 200 гр.
- Рибний соус – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Масло кунжутне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Допустимо використовувати морквину по-корейськи власного приготування або куповану. Якщо зберетеся готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен пройнятися прянощами.
Крок 2. Яловичину нарізати тонкими скибочками або смужками. Дотримуватися нарізку необов’язково. Як хочете, так і робіть.
Крок 3. Вимитий яскравий і соковитий перець нарубайте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. Для яскравості візьміть різнокольорові плоди. Дії повторіть з морквою. Почищену цибулину наріжте пір’ям. Чилі, часник і імбир подрібніть або натріть на тертці. Замість свіжих прянощів, я часто використовую порошкові прянощі.
Крок 4. Розжаримо глибоку сковороду або вок.
Крок 5. Влийте кунжутне масло, дочекайтеся поява серпанок. Це ознака, що масло прокалилось. Вивантажите яловичину. Швидко обсмажте, щоб м’ясо покрилося скоринкою, але зберегло соковитість всередині, і зніміть з плити.
Крок 6. Надішліть овочеву нарізку. Брокколі розморозьте, поділіть на суцвіття, відправте до складових. Якщо використовуєте свіжу капусту, попередньо необхідно проварити в окропі 5 хвилин. Швидко обсмажте, щоб зберегти хрусткость.
Крок 7. Поверніть яловичину, влийте рибний і соєвий соус. Посоліть і поперчіть, нагрійте кілька хвилин всі разом.
Крок 8. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці.
Крок 9. Час знайдете на звороті пачки. Стежте за часом, щоб не перетримати фунчозу і не отримати небажаний результат у вигляді каші.
Крок 10. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.
Крок 11. На тарілку викладіть локшину, а зверху розподіліть обсмажені компоненти. Або об’єднайте компоненти в воке і нагрійте, а потім наповніть посуд для подавання. Приступайте до трапези. Гарний настрій і гастрономічне задоволення вам забезпечено. Приємного апетиту!
Фунчоза з м’ясом і морквою по-корейськи
Фунчоза з м’ясом і морквою по-корейськи – невигадлива закуска, яка готується простіше простого. Цей рецепт для ледачих і зайнятих людей. Хрусткі овочі надають закуски, свіжу нотку. Салат готується швидко і без особливих зусиль. Таку їжу не пропустить жоден любитель азіатської кухні.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яловичина варено-копчена – 200 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Болгарський перець – 200 гр.
- Фунчоза – 100 гр.
- Огірки – 200 гр.
- Соєвий соус – 50 мл
- Імбир – за смаком.
- Часник – 1 зубчик
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти.
Крок 2. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці.
Крок 3. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.
Крок 4. Яловичину поріжте соломкою.
Крок 5. Огірки сполосніть і нашаткуйте соломкою. Огірки беріть дрібні, щоб не було грубих насіння. Якщо овоч дуже водянистий, залиште на ситі, щоб позбутися від вологи.
Крок 6. Яскравий соковитий перець промийте, нарубаєте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. Для яскравості візьміть різнокольорові плоди.
Крок 7. Почищений імбир подрібніть.
Крок 8. Соєвий соус змішайте з подрібненим часником.
Крок 9. Введіть подрібнений імбир.
Крок 10. Знову змішайте.
Крок 11. З’єднайте локшину, овочеву нарізку, яловичину і моркву по-корейськи. Моркву по-корейськи можна використовувати власного приготування або магазинну. Якщо надумаєте готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен настоятися.
Крок 12. Залийте соус в миску з інгредієнтами. Змішайте складові, щоб заправка обволокла кожен компонент.
Крок 13. Тарілку заповніть запашної закускою і приступайте до трапези. Приємного апетиту!
Фунчоза по-корейськи з грибами
Фунчоза по-корейськи з грибами виглядає яскраво і підходить для вегетаріанців. Святкова закуска готується за лічені хвилини. Якщо ви любите азіатську кухню, ви зобов’язані приготувати чудове страву. Просте у приготуванні блюдо – ідеальна їжа для тих, хто хоче заощадити час.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2
Склад:
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- цибуля Ріпчаста – 1 шт.
- Фунчоза – 1 моток.
- Брюссельська капуста – за смаком.
- Соус соєвий – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Паприка – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці. Час знайдете на звороті пачки. Стежте за часом, щоб не перетримати фунчозу і не отримати небажаний результат у вигляді каші.
Крок 2. Розжаримо глибоку сковороду або вок. Влийте рослинне масло, дочекайтеся поява серпанок. Це ознака, що масло прокалилось. Почищену цибулину наріжте пір’ям. Обсмажте.
Крок 3. Дії повторіть з морквою і вешенками. Обсмажте всі разом.
Крок 4. Брюссельську капусту порубаєте на частини і відправте до овочів. Посоліть.
Крок 5. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли. До обсмаженою овочам вивантажите локшину.
Крок 6. Влийте соєвий соус. Присипте паприкою і сумішшю перців. Нагрійте кілька хвилин всі разом.
Крок 7. Яскравим стравою наповніть посуд для подавання. Приступайте до трапези. Приємного апетиту!
Фунчоза з креветками по-корейськи
Фунчоза з креветками по-корейськи – запаморочливе блюдо. Яскраве ароматна страва виглядає чудово. Гостра закуска сподобається любителям морепродуктів і азіатської кухні. Мінімум часових витрат, а в результаті шикарне святкова страва. Чудове частування дарує масу незабутніх почуттів. Закуска гідна, щоб її втілив кожен!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 2
Склад:
- Креветки – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Фунчоза – 300 гр.
- Перець чилі – 0,5 шт.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Оцет 9% – 1 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Масло кунжутне/рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти.
Крок 2. Локшину вивантажите в ємність, запарте окропом і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці.
Крок 3. Огірок сполосніть і нашаткуйте соломкою. Беріть дрібні плоди, щоб не було грубих насіння. Якщо овоч водянистий, залиште на ситі, щоб позбутися від вологи. Яскравий соковитий перець нарубайте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. З морквиною поступите так само.
Крок 4. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли. З’єднайте локшину і овочеву нарізку.
Крок 5. Часник і чилі подрібніть. Залийте кунжутною олією, оцтом і соєвим соусом. Змішайте. Замість свіжих прянощів, я часто використовую порошкові спеції. Якщо любите імбир, використовуйте його.
Крок 6. Залийте соус в миску з інгредієнтами.
Крок 7. Змішайте складові, щоб заправка обволокла кожен компонент.
Крок 8. Зваріть креветки, охолодіть і почистіть. Щоб заощадити час, що я часто використовую морський коктейль або мариновані креветки. Виходить мега смачно!
Крок 9. Морепродукти відправте до іншим складовим. Об’єднайте.
Крок 10. Тарілки заповніть ароматною закускою і приступайте до трапези.
Крок 11. Їжте із задоволенням. Приємного апетиту!
Салат з фунчоза з соусом теріякі
Салат з фунчоза з соусом теріякі являє собою розмаїття смаків і фарб. Яскраве блюдо доречно для будь-якого випадку, але я частіше готую для дружніх посиденьок. Страва готується максимально просто і виходить мега апетитним. Для зайнятих домогосподарок чудовий варіант смачного частування.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 4
Склад:
- Свинячий окіст – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- цибуля Ріпчаста – 1 шт.
- Болгарський перець – 2 шт.
- Фунчоза – 250 гр.
- Орегано – за смаком.
- Соус теріякі – 150 мл
- Часник – 1 головка.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Білий кунжут – за смаком.
- Мелений імбир – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти. М’ясо промийте і просушіть. Промийте овочі. Очистіть моркву і цибулю з часником від шкірки і лушпиння.
Крок 2. Свинину нарізати тонкими скибочками або смужками. Дотримуватися нарізку необов’язково. Цибуля настругайте півкільцями, моркву – брусочками. Розжаримо глибоку сковороду або вок. Надішліть м’ясо і нарізку. Швидко обсмажте, щоб м’ясо покрилося скоринкою, але зберегло соковитість всередині.
Крок 3. Вимитий яскравий і соковитий перець нарубайте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. Для яскравості візьміть різнокольорові плоди. Часник подрібніть або потріть теркою. Замість свіжих прянощів, я часто використовую порошкові спеції. Надішліть смажитися. Приправте спеціями і соусом, нагрійте кілька хвилин всі разом.
Крок 4. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли. Перекладіть обсмаження. Змішайте і нагрійте.
Крок 5. Наповніть посуд для подавання, присипте кунжутом. Приступайте до трапези. Приємного апетиту!
Фунчоза з кальмарами і овочами
Фунчоза з кальмарами і овочами виглядає божественно. Побачивши шикарне страву, ніхто не втримається, щоб відмовитися від цього шедевра. Ароматне частування підкорить вас. Страва виглядає презентабельно і гідно прикрасить будь-який захід – свято або застілля у вузькому колі.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3
Склад:
- Кальмари – 4 тушки.
- Морква – 1 шт.
- Зелена цибуля – 2 стебла.
- Солодкий перець – 1 шт.
- Фунчоза – 200 гр.
- Огірки свіжі – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чилі – за смаком.
- Кунжут – 1 ч. л.
- Винний оцет – 4 ст. л.
- Приправа для салатів – 1 ст. л.
- Кінза свіжа – 3 гілочки.
- часникове Масло – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожені кальмари почистіть, видаливши хітинову пластину. Залийте окропом.
Крок 2. Почистіть кальмари. Поріжте кільцями.
Крок 3. Почищену моркву настругайте шатківницею. Допустимо використовувати готову моркву по-корейськи. Якщо зберетеся готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен пройнятися прянощами.
Крок 4. Вимитий яскравий і соковитий перець нарубайте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі. Дії повторіть з огірком.
Крок 5. Розжаримо глибоку сковороду або вок. Надішліть моркву з подрібненим чилі і приправою для салатів. Швидко обсмажте, щоб зберегти хрусткость.
Крок 6. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.
Крок 7. У сковорідку відправте перець і кальмари. Швидко прогрійте.
Крок 8. Змішайте обжарку з фунчозой, огірками, пір’ям зеленого лука, рубаною кінзою і подрібненим часником. Посоліть. Влийте часникове масло і оцет. Об’єднайте компоненти.
Крок 9. Ароматною стравою наповніть посуд для подавання. Посипте кунжутом. Приступайте до трапези. Гарний настрій і гастрономічне задоволення вам забезпечено. Приємного апетиту!