Голець в духовці з сиром
Голець в духовці з сиром виглядає презентабельно. Розкішне частування стане цвяхом програми на вашому застілля. Ніжна риба з апетитно тягнеться сирною скоринкою доставить масу позитивних емоцій і запам’ятається надовго. Ароматне частування тане в роті, ніхто не відмовиться від добавки.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Голець – 1 шт.
- Сир – 120 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Цибуля зелена – кілька пір’я.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Соєвий соус – за смаком.
- Масло рослинне – для змазування форми.
Процес приготування:
Крок 1. Гольця попередньо розморозьте. Вспорите черевце і видаліть нутрощі.
Крок 2. Зріжте голову, хвіст і плавники, видаліть хребет. Тушку укладіть у вогнетривку форму, попередньо змащену маслом.
Крок 3. Підсоліть і полийте соєвим соусом.
Крок 4. Зелена цибуля промийте і подрібніть. Сир натріть на тертці. Інгредієнти об’єднайте в загальній посуді. Додайте сметану і спеції.
Крок 5. Розмішайте масу інтенсивними рухами.
Крок 6. Сирну масу розподіліть по тушці. Увімкніть духовку, виставивши 200 градусів. Запікайте 20-25 хвилин.
Крок 7. Ароматну рибу перекладіть в посуд, в якій плануєте подавати.
Крок 8. Запрошуйте гостей. Приємного насолоди!