Картопля з грибами в мультиварці
Картопля з грибами в мультиварці – неймовірне ароматне блюдо з простого набору продуктів. Його можна включати в пісне і вегетаріанське меню. Мультиварка ідеально тримає високу температуру всередині чаші, тому картопля відмінно пропікається, а гриби охоче діляться своїм ароматом.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Картопля – 0,6 кг
- Маслюки – 0,4 кг
- Часник – 3 зуб.
- Масло рослинне без запаху – 70 мл
- Сіль поварена – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю очистіть і добре помийте. Потім наріжте бульби брусками.
Крок 2. Нарізану картоплю викладіть в суху чашу мультиварки.
Крок 3. Полийте картоплю олією. Часникові зубчики очистіть від лушпиння, пропустіть їх через прес. Отриману кашку додайте в чашу до картоплі.
Крок 4. Активуйте в меню мультиварки режим «Смаження» на півгодини. Картопля готується довше грибів, тому його необхідно обсмажити окремо.
Крок 5. Маслюки необхідно попередньо відварити, печериці ж можна нарізати і відразу додати до картоплі.
Крок 6. Додайте гриби до картоплі і готуйте страву в режимі «Смаження» ще 20-30 хвилин. Наприкінці посоліть страву за смаком, також при бажанні можна додати спеції.
Крок 7. Після звукового сигналу відкрийте мультиварку і розкладіть картопля з грибами по порціях. Дуже смачно є таке блюдо зі сметаною. Приємного апетиту!