Картопля з куркою, приготована в мультиварці
Картопля з куркою, приготована в мультиварці, може забезпечити вам смачний і ситний вечеря. Для рецепту можна брати будь-які частини тушки: філе, стегнові частини або крильця. Готується страва досить просто і швидко, тим більше, коли на допомогу вам приходить мультиварка.
Час готування – 1 ч. 10 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Гомілки курячі – 6 шт.
- Картопля – 6 шт.
- Сіль поварена – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Паприка солодка мелена – за смаком.
- Масло рослинне без запаху – 40 мл
- Часник сушений мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожені курячі гомілки обмийте проточною водою і просушіть паперовими серветками.
Крок 2. Картоплю очистіть за допомогою овочечистки, промийте під краном і наріжте кубиками. Спочатку трохи обсмажте курку в режимі «Смаження». Для цього змастіть чашу рослинним маслом, увімкніть режим «Смаження» і встановіть таймер на 20 хвилин.
Крок 3. Курячі гомілки натріть сіллю і меленими спеціями. Викладіть м’ясо в чашу, смажте під кришкою 10 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 10 хвилин.
Крок 4. Після цього додайте в чашу нарізану картоплю. Закрийте каструлю і готуйте 25 хвилин в режимі «Смаження».
Крок 5. Через 10 хвилин від початку програми акуратно перемішайте вміст чаші.
Крок 6. За 5 хвилин до готовності посоліть за смаком картопля. Картопля з куркою в мультиварці – універсальне блюдо для обіду або вечері. Доповнити його можна домашніми соліннями або салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту!