Картопля з грибами в духовці в рукаві
Картопля з грибами в духовці в рукаві – відмінне блюдо, як для вегетаріанського, так і звичайного меню. Для запікання ідеально підійдуть свіжі печериці або заморожені лісові гриби. А картопля, звичайно, краще взяти молодий, він швидше запікається.
Час готування – 55 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 4-6.
Склад:
- Картопля – 1,2 кг
- Масло рослинне без запаху – 2 ст. л.
- Печериці – 450 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль сванская – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Візьміть зазначений у списку інгредієнтів кількість картоплі та печериць.
Крок 2. Картоплю очистіть, промийте проточною водою і наріжте великими часточками. Якщо у вас молода картопля, то його очищати від шкірки необов’язково.
Крок 3. Печериці промийте, очистіть капелюшки і наріжте часточками.
Крок 4. Головку ріпчастої цибулі очистіть від лушпиння, і наріжте великими півкільцями.
Крок 5. З’єднайте картопля, печериці і цибулю в великій мисці. Додайте до продуктів рослинне масло і сванскую сіль, перемішайте.
Крок 6. Перекладіть нарізку в рукав для запікання. Обидва кінця рукава гарненько закріпіть і відправте заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів і запікайте приблизно 30-40 хвилин.
Крок 7. Готовність страви визначайте за станом картоплі, він повинен стати м’яким і розсипчастим.
Крок 8. Запечена картопля з грибами посипте рубаною зеленню і подавайте до столу, поки гаряче блюдо. Приємного апетиту!