Курка в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Філе курки на пару в мультиварці

Філе курки на пару в мультиварці підійде всім, хто не вживає жирну смажену їжу чи дотримується дієти. М’ясо готується досить швидко і виходить соковитим. Доповнити курку можна відварними овочами, крупами або свіжими овочами. Приготування на пару звільняє господинь від постійного контролю. Запустивши програму, можна спокійно займатися своїми справами.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 1 л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо куряче філе. Зачищаємо від плівок і шкіри. Промиту м’якоть обсушуємо паперовими рушниками.

Крок 2. Розміщуємо філе в контейнері для варіння на пару.

Крок 3. У чашу приладу вливаємо літр окропу, солимо за смаком. Зверху встановлюємо контейнер з куркою. Закриваємо прилад. На панелі натискаємо кнопку “На пару”. Запускаємо таймер на 40 хвилин, якщо він не запуститься автоматично.

Крок 4. Через деякий час прозвучить сигнал, що сповіщає про завершення програми. Відкривши кришку, акуратно виймаємо контейнер з м’ясом.

Крок 5. Перекладаємо м’ясо на блюдо і акуратно розрізаємо на порції. Доповнюємо блюдо всім, чим хочеться. Приємного апетиту!