Млинці на воді – 15 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як спекти тонкі і хрусткі заварні млинці на окропі?

Тонкі і хрусткі домашні млинці можна приготувати з заварного тіста з окропом. Продукт порадує яскравим виглядом і насиченим смаком. Поживне частування ідеально підходить до сніданку.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Борошно – 170 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Окріп – 250 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Борошно можна заздалегідь просіяти.

2. Розбиваємо яйце, з’єднуємо його з сіллю і цукром, потім збиваємо. Потім додаємо сюди вершкове масло в рідкому стані. Вимішуємо до однорідності.

3. Поступово всипаємо борошно і розмішуємо масу до зникнення грудочок. Постійно помішуючи, вливаємо склянку окропу.В кінці додаємо столову ложку рослинної олії.

4. Наполягаємо тісто в кімнатній температурі 20 хвилин, а після порційно вливаємо його в розпечену сковороду.

5. Обсмажуємо продукт з обох боків до золотистого відтінку.

6. Викладаємо тонкі хрусткі млинці з заварного тіста на тарілку і подаємо до столу!