Як спекти тонкі і хрусткі заварні млинці на окропі?
Тонкі і хрусткі домашні млинці можна приготувати з заварного тіста з окропом. Продукт порадує яскравим виглядом і насиченим смаком. Поживне частування ідеально підходить до сніданку.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Борошно – 170 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Окріп – 250 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Борошно можна заздалегідь просіяти.
2. Розбиваємо яйце, з’єднуємо його з сіллю і цукром, потім збиваємо. Потім додаємо сюди вершкове масло в рідкому стані. Вимішуємо до однорідності.
3. Поступово всипаємо борошно і розмішуємо масу до зникнення грудочок. Постійно помішуючи, вливаємо склянку окропу.В кінці додаємо столову ложку рослинної олії.
4. Наполягаємо тісто в кімнатній температурі 20 хвилин, а після порційно вливаємо його в розпечену сковороду.
5. Обсмажуємо продукт з обох боків до золотистого відтінку.
6. Викладаємо тонкі хрусткі млинці з заварного тіста на тарілку і подаємо до столу!