Ніжні і повітряні дріжджові млинці на воді
Млинці на воді з дріжджового тіста виходять ніжними і яскравими за смаком. Візьміть на замітку рецепт, на приготування якого не піде багато часу. Готове частування можна подавати на сніданок або обід.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 2,5 склянки
- Яйце – 3 шт.
- Вода – 350 мл
- Дріжджі свіжі – 20 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор – 60 гр.
- Масло рослинне – 100 мл
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
1. Сирі дріжджі розламуємо на дрібні шматки, додаємо до них цукор і трохи теплої води. Розмішуємо і залишаємо на 7-10 хвилин.
2. В цей час збиваємо до однорідної маси курячі яйця з сіллю.
3. У приготовлену опару просіваємо борошно і вливаємо яєчну суміш. Вимішуємо продукти.
4. Вливаємо кип’ячену воду. Розмішуємо до гладкої маси. Залишаємо продукт на 30 хвилин і після додаємо до нього рослинне масло.
5. Обсмажуємо повітряний дріжджовий продукт на сковороді з вершковим маслом. Для приготування кожної сторони знадобиться не більше хвилини.
6. Апетитні домашні млинці перекладаємо на тарілку і пригощаємо або близьких!