Пиріг з повидлом – 10 смачних рецептів в духовці з покроковими фото

Пиріг на кефірі з повидлом на швидку руку

Пиріг на кефірі з повидлом на швидку руку – це універсальне рішення для сімейного чаювання або свята. Готова випічка порадує ніжним смаком з приємною кислинкою, при цьому ви не витратите багато часу на приготування. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

  • Борошно – 260 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Кефір – 200 мл
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Повидло – 150 гр.

Для прикраси:

  • цукрова Пудра – 20 гр.
  • М’ята – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Курячі яйця розбиваємо в глибоку миску і з’єднуємо з цукром. Збиваємо до розчинення сухого інгредієнта.

Крок 3. Виливаємо в яєчну суміш кефір. Перемішуємо.

Крок 4. Просіваємо сюди борошно з содою і вимішуємо однорідне рідкувате тісто без грудочок.

Крок 5. Виливаємо тісто у форму для випікання, змащену вершковим маслом. Викладаємо на тісто повидло. Рівномірно його розподіляємо по всьому периметру, злегка перемішуючи.

Крок 6. Випікаємо частування 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 7. Пиріг на кефірі з повидлом на швидку руку готовий. Нарізайте частування і подавайте до столу, прикрасивши цукровою пудрою і м’ятою.