Гуляш з курки з підливою на сковороді
Гуляш з курки з підливою на сковороді – це апетитне гаряче блюдо для вашого домашнього обіду або вечері. Подавайте дуже смачне частування з картопляним пюре та іншими гарнірами за смаком. Гуляш з птиці порадує вас своєю ніжністю і особливою м’якістю.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сметана – 3,5 ст. л.
- Вода – 100 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Борошно – 2 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Овочі попередньо очищаємо, куряче м’ясо промиваємо під водою і обтираем від вологи паперовими рушниками.
Крок 2. Далі куряче м’ясо обробляємо на шматочки.
Крок 3. Викладаємо філе в пакет, посипаємо борошном і добре все струшуємо.
Крок 4. Дрібно розбираємо цибулю з часником, моркву натираємо на тертці з великими зубчиками.
Крок 5. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо тут філе близько чотирьох хвилин, після додаємо овочі. Перемішуємо і смажимо ще близько 5 хвилин.
Крок 6. Перемішуємо томатну пасту зі сметаною і водою. Заливаємо сумішшю курку з овочами. Додаємо сіль і посипаємо все чорним меленим перцем.
Крок 7. Тушкуємо частування на слабкому вогні близько 10-15 хвилин.
Крок 8. Гуляш з курки з підливою на сковороді готовий. Подавайте до столу з поживними гарнірами за смаком!