Салат з яблуками і морквою
Салат з яблуками і морквою – оригінальна холодна закуска для вашого домашнього або святкового столу. Частування порадує насиченим смаком і неймовірною соковитістю. Такий салат дуже просто приготувати своїми руками. Скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Яблуко – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Родзинки – 0,5 склянки
- Цукор – 1 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Кислота лимонна – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Родзинки перебираємо і вимочуємо у теплій воді близько 20 хвилин. Після обсушуємо інгредієнт.
Крок 3. Очищену і промиту моркву натираємо на крупній тертці. Також можна використовувати тертці для корейської моркви.
Крок 4. Яблуко очищаємо від шкірки, після натираємо. З’єднуємо продукт з родзинками і морквою.
Крок 5. Доповнюємо продукти цукром і сметаною. Сюди ж відправляємо розведену у невеликим кількості теплої води лимонну кислоту.
Крок 6. Гарненько перемішуємо вміст.
Крок 7. Салат з яблуками і морквою готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!