Страви з яблуками – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Салат з яблуками і морквою

Салат з яблуками і морквою – оригінальна холодна закуска для вашого домашнього або святкового столу. Частування порадує насиченим смаком і неймовірною соковитістю. Такий салат дуже просто приготувати своїми руками. Скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яблуко – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Родзинки – 0,5 склянки
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Кислота лимонна – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Родзинки перебираємо і вимочуємо у теплій воді близько 20 хвилин. Після обсушуємо інгредієнт.

Крок 3. Очищену і промиту моркву натираємо на крупній тертці. Також можна використовувати тертці для корейської моркви.

Крок 4. Яблуко очищаємо від шкірки, після натираємо. З’єднуємо продукт з родзинками і морквою.

Крок 5. Доповнюємо продукти цукром і сметаною. Сюди ж відправляємо розведену у невеликим кількості теплої води лимонну кислоту.

Крок 6. Гарненько перемішуємо вміст.

Крок 7. Салат з яблуками і морквою готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!