Суфле з курки – 8 рецептів в духовці з покроковими фото

Суфле з курки – це оригінальне і дуже смачне блюдо, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Готове частування також відрізняється поживними і корисними властивостями. Високобілковий продукт можна подавати до обіду, вечері або в якості ситного перекусу. Обов’язково беріть на замітку нашу готову кулінарну збірку з восьми покрокових рецептів для духовки.

Дієтичне суфле з курки в духовці

Дієтичне суфле з курки в духовці припаде до смаку не тільки тим, хто стежить за своїм харчуванням, але і любителям цікавих різноманітних страв. Готовий продукт вийде неймовірно ніжним, апетитним і поживним. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Інгредієнти на
6 порц.

  • філе Куряче 450 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кефір 2 ст. л.
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Відварюємо куряче філе до готовності. Також можна використовувати м’якоть інших частин курки.
  2. Жовтки відділяємо від білків будь-яким зручним способом.
  3. Відварну курку подрібнюємо в блендері разом з жовтками, кефіром, сіллю і спеціями за смаком. Необхідно отримати ніжну однорідну масу.
  4. Натираємо моркву на дрібній тертці і відправляємо до курячої масі.
  5. Все гарненько перемішуємо.
  6. Окремо збиваємо білки до пишної піни. Акуратно вмішуємо білкову масу в загальну.
  7. Викладаємо куряче тісто у форму для випікання. Можна використовувати невеликі формочки для кексів.
  8. Випікаємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після даємо трохи охолонути і акуратно витягаємо з форми.
  9. Дієтичне суфле з курки в духовці готово. Прикрашайте по своєму смаку, подавайте до столу і пригощайтеся!

Ніжне суфле з курки, як у дитячому садку

Ніжне суфле з курки, як у дитячому садку виходить дуже ніжним, повітряним і апетитним. Частування порадує не тільки своїми смаковими якостями, але і корисними властивостями. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з докладним описом процесу та покроковими фото.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,6 кг
  • Яйце – 4 шт.
  • Кефір 3,2% – 300 мл
  • Борошно – 2 ст. л. без гірки.
  • Морква – 70 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Рослинне масло – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Куряче філе попередньо розморожуємо і промиваємо.

Крок 2. Відварюємо куряче м’ясо, після трохи охолоджуємо і пропускаємо через м’ясорубку. Отриману масу з’єднайте з курячими жовтками, сіллю і спеціями за бажанням.

Крок 3. Моркву очищаємо, промиваємо, дрібно натираємо на тертці і тушкуємо в каструлі на вершковому маслі. На сухій сковороді обсмажуємо борошно і вливаємо в неї кефір. Готуємо до зникнення грудочок.

Крок 4. В м’ясну заготівлю відправляємо моркву і суміш з кефіру і борошна.

Крок 5. Ретельно вимішуємо вміст і доповнюємо його збитими яєчними білками. Акуратно перемішуємо.

Крок 6. Перекладаємо масу у форму для випікання і готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Ніжне суфле з курки, як у дитячому садку готово. Діліть на порції і подавайте до столу!

Суфле з курки з кабачком

Суфле з курки з кабачком – це дуже соковите, ніжне і апетитне блюдо для вашого столу. Сподобається як дорослим, так і дітям. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і дивуйте своїх рідних. Перед таким частуванням буде важко встояти!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,7 кг
  • Кабачок – 1,5 кг
  • Сир – 150 гр.
  • Сухарі панірувальні – 0,5 склянки
  • Вершки 10% – 0,5 склянки
  • Яйце – 4 шт.
  • Окріп – 1 склянка
  • мускатний Горіх – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.
  • Базилік – за смаком.
  • Рослинне масло – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Очистити кабачки від шкірки і насіння.

Крок 2. Далі овочі нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 3. Кладемо продукт в каструлю, солимо за смаком і заливаємо окропом. Тушкуємо до м’якості.

Крок 4. Куряче філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 5. Шматки курячого м’яса перемелюємо в блендері до отримання ніжної маси.

Крок 6. Перекладаємо м’ясну масу в глибоку миску.

Крок 7. Доповнюємо курячу заготівлю подрібненою петрушкою, сіллю і тертим сиром.

Крок 8. Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо їх окремо один від одного. Білки перетворюємо в дуже пишну масу.

Крок 9. До курячого фаршу відправляємо віджаті від рідини тушковані кабачки, панірувальні сухарі, мускатний горіх, мелений перець, яєчні жовтки і вершки. Ретельно вимішуємо.

Крок 10. Обережно, при постійному помішуванні знизу вгору, бажано дерев’яною ложкою, вмішуємо збиті білки.

Крок 11. Готове тісто перелити у форму для випікання, змащену рослинним маслом. Готуємо страву 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 12. Суфле з курки з кабачком готово! Прикрашайте ароматним базиліком, ділите на порції і пригощайтеся.

Куряче суфле з рисом

Куряче суфле з рисом – це оригінальне і дуже поживне частування, перед якою важко встояти. Готовий продукт з курячого філе вийде неймовірно ніжним, апетитним і поживним. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фотографіями.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Рис – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Каррі – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Рослинне масло – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо та нарізаємо філе куряче, після прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 2. Відварюємо вказану кількість рису до готовності. Його також прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 3. Солимо, перчимо заготівлю і доповнюємо каррі. Добре перемішуємо.

Крок 4. Доповнюємо тісто розм’якшеним шматочком масла. Знову все перемішуємо.

Крок 5. Куряче яйце збиваємо до пишної піни і акуратно вмішуємо його в загальну масу.

Крок 6. Викладаємо тісто у форму або невеликі формочки. Випікаємо ніжне частування близько 40 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Крок 7. Куряче суфле з рисом готово. Діліть на порції, прикрашайте зеленню і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Суфле з курки з овочами

Суфле з курки з овочами виходить неймовірно ніжним, соковитим і апетитним. Готове домашнє блюдо порадує не тільки своїми смаковими якостями, але і корисними властивостями. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з докладним описом процесу та покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • куряче Філе – 0,5 кг
  • Морква – 50 гр.
  • Гарбуз – 50 гр.
  • Вершки 20% – 200 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе промиваємо під водою, нарізаємо невеликими шматочками і подрібнюємо в блендері.

Крок 2. Моркву і гарбуз очищаємо і нарізаємо тонкими смужками. Зручно це робити за допомогою овочерізки.

Крок 3. Шматочки овочів заливаємо водою і відварюємо до готовності. Після відкидаємо на друшляк, даємо повністю стекти воді.

Крок 4. Яйця збиваємо до появи пишної піни.

Крок 5. Вливаємо сюди вершки і продовжуємо збивати.

Крок 6. Переливаємо суміш до курячої маси. Сюди ж додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Ретельно вимішуємо до однорідності.

Крок 7. Форму для випікання обмазуємо вершковим маслом. Викладаємо сюди третину курячої маси, після робимо тонкий шар овочів. Повторюємо шари, поки не закінчаться всі інгредієнти. Випікаємо частування 40-50 хвилин при температурі 180 градусів, прикривши фольгою.

Крок 8. Суфле з курки з овочами готово. Виймайте з форми, прикрашайте і подавайте до столу!

Куряче суфле з грибами

Куряче суфле з грибами – це дуже смачне, апетитне і ситне блюдо для всієї родини. Приготувати його своїми руками зовсім нескладно, а результат кулінарної ідеї нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,4 кг
  • Гриби білі – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 70 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Вода – 50 мл
  • Білок яєчний – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Нарізаємо промите куряче філе невеликими шматочками. Перебиваємо їх у блендері до стану ніжною кашки.

Крок 2. Добре промиваємо білі гриби, після подрібнюємо їх з цибулею і відправляємо в блендер до курячої маси. Перемелюємо всі разом.

Крок 3. До пишних піків збиваємо яєчні білки. Вмішуємо їх заготівлю.

Крок 4. Очищаємо і промиваємо морква, після натираємо її на тертці. Відправляємо її до решти інгредієнтів.

Крок 5. В заготовку вливаємо трохи води, додаємо сіль і мелений перець. Збиваємо.

Крок 6. Перекладаємо тісто у форму для випікання.

Крок 7. Випікаємо 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 8. Куряче суфле з грибами готово. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу!

Суфле з курки з сиром в духовці

Суфле з курки з сиром в духовці виходить дуже ніжним, повітряним і апетитним. Готову страву порадує не тільки своїми смаковими якостями, але і корисними властивостями. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з докладним описом процесу та покроковими фото.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,6 кг
  • Молоко – 120 мл
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе промиваємо під водою і відварюємо до готовності.

Крок 2. Підготуємо інші інгредієнти. Твердий сир пропускаємо через крупну тертку.

Крок 3. Шматочки відвареного філе кладемо в чашу блендера. Вливаємо в нього молоко і подрібнюємо.

Крок 4. Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки відправляємо в блендер до курячої маси.

Крок 5. Знову все подрібнюємо і перекладаємо в глибоку миску.

Крок 6. Ніжну масу доповнюємо сіллю, чорним меленим перцем і тертим твердим сиром.

Крок 7. Ретельно все перемішуємо до отримання однорідної суміші.

Крок 8. Курячі окремо збиваємо білки до пишної піни.

Крок 9. Перекладаємо білкову масу до курячої. Акуратно перемішуємо лопаткою.

Крок 10. Перекладаємо заготовку у форму для випікання, змащену вершковим маслом.

Крок 11. Випікаємо заготівлю 20 хвилин при температурі 180 градусів. Після обмазуємо поверхню сметаною.

Крок 12. Випікаємо 20 хвилин при такій же температурі.

Крок 13. Суфле з курки з сиром в духовці готово. Нарізайте порційно, прикрашайте за смаком і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Суфле з курки з фісташками

Суфле з курки з фісташками – це дивовижно смачне, оригінальне і ситне блюдо для всієї родини. Приготувати його своїми руками зовсім нескладно, а результат кулінарної ідеї нікого не залишить байдужим. Обов’язково використовуйте наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,7 кг
  • Фісташки очищені – 150 гр.
  • Бекон – 200 гр.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Жовток яєчний – 2 шт.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Молоко – 0,5 склянки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Куряче філе заздалегідь розморожуємо і промиваємо.

Крок 2. Далі курячий продукт прокручуємо через м’ясорубку. Фісташки подрібнюємо за допомогою блендера, а вершкове масло розтоплюємо будь-яким зручним способом.

Крок 3. З’єднуємо курячий фарш з фісташками, вершковим маслом, яєчними жовтками, борошном і молоком. Солимо і перчимо за смаком, ретельно перемішуємо.

Крок 4. Тонкими довгими шматочками нарізаємо бекон. Устеляємо їм форму для запікання, обмащений рослинним маслом. Викладаємо бекон так, щоб його частина звисала з боків.

Крок 5. На бекон викладаємо курячу масу з фісташками.

Крок 6. Звисаючим беконом обгортаємо курячу заготовку. Випікаємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Суфле з курки з фісташками готово. Нарізуйте порційними шматочками, подавайте до столу і швидше пробуйте!