Горохова каша з колотого гороху
Горохова каша з колотого гороху готується дуже швидко, адже основний компонент не вимагає попереднього замочування, відповідно, час термічної обробки скорочується до 40 хвилин. А це означає, що поласувати кашею можна навіть незаплановано!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Горох колотий – 1 склянка
- Вода – 4 склянки
- Кріп – 4 гілочки.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Колотий горох ретельно перебираємо.
Крок 2. Бобову культуру промиваємо в декількох водах і висипаємо в сотейник.
Крок 3. Затока теплою водою, доводимо до кипіння і проварюємо на помірному полум’я 30 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 4. Після закінчення часу, присмачую розварений горох меленим перцем і сіллю.
Крок 5. Розкладаємо кашу з порційним чашах і доповнюємо гілочками кропу – знімаємо пробу. Приємного апетиту!