Класичний суп гороховий з м’ясом
Класичний суп гороховий з м’ясом – це наваристое перше блюдо, яке стане прекрасною альтернативою банальним борщів і щам, якими вже нікого не здивуєш. Пропонуємо вам приготувати ситний супчик на свинини, з додаванням бобової культури і овочів.
Час готування – 3 ч.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Горох – 200 гр.
- Свинина – 250 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Морквина – ½-1 шт.
- Часник – 2-3 зуб.
- Сіль – ½ ст. л.
- Масло вершкове – 30 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом очищаємо овочі і промиваємо під водою разом з м’ясом і крупою.
Крок 2. Горох замочуємо у воді на 60-120 хвилин, періодично міняючи воду. Далі бобову культуру промиваємо і висипаємо в киплячу воду разом зі свининою, рубаним часником і сіллю – засікаємо одну годину.
Крок 3. Через півгодини в бульйон відправляємо кубики картоплі, продовжуємо варіння.
Крок 4. В цей час на вершковому маслі обсмажуємо 6-7 хвилин нарізку цибулі і моркви – перекладаємо в суп і при необхідності досолює.
Крок 5. Наваристий супчик розливаємо і дегустуємо. Приємного апетиту!