Крабове мясо – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Крабове м’ясо – це яскравий і універсальний продукт для ваших домашніх і святкових закусок. Його можна додавати в салати, роли або використовувати для приготування оригінальних гарячих страв. Кращі кулінарні ідеї з крабового м’яса ми зібрали для вас у перевіреної збірці з десяти смачних рецептів з покроковими фотографіями.

Класичний салат з крабового м’яса з кукурудзою

Класичний салат з крабового м’яса з кукурудзою – це улюблене багатьма частування, яке ідеально підходить для святкового меню. Такий салат виходить дуже соковитим, поживним і яскравим смаком. Готуйте його з традиційного покрокового рецептом з нашої кулінарної збірки.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Крабове м’ясо 100 гр.
  • Консервована кукурудза ½ банки
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Цибуля зелена за смаком
  • Майонез столовий молочний за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. крабове м’ясо Нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо їх в салатник.
  2. Подрібнюємо попередньо промитий огірок. Відправляємо його в миску з крабовим м’ясом.
  3. Відварюємо і остуджуємо курячі яйця. Ріжемо на невеликі кубики і кладемо в салатник.
  4. Додаємо сюди консервовану кукурудзу.
  5. Відправляємо в салат трохи подрібненого зеленого лука.
  6. Посипаємо чорним меленим перцем по смаку, заправляємо майонезом і перемішуємо.
  7. Класичний салат з крабового м’яса з кукурудзою готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Олів’є з крабовим м’ясом

Олів’є з крабовим м’ясом – це оригінальне і дуже смачна кулінарна рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше меню. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Склад:

  • крабове М’ясо – 200 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця варені – 3 шт.
  • Горошок зелений консервований – 1 банка.
  • Огірок – 1 шт.
  • Кріп – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 5 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Огірок промиваємо під водою і нарізаємо його дрібними кубиками.

Крок 2. Подрібнюємо попередньо промитий і обсушенный кріп.

Крок 3. Крабове м’ясо виймаємо з упаковки і розбираємо на невеликі кубики, як і огірок.

Крок 4. Подрібнюємо відварені й охолоджені курячі яйця.

Крок 5. Заздалегідь відварюємо до м’якості картоплю і моркву. Очищаємо овочі і розділяємо їх на акуратні кубики.

Крок 6. Викладаємо всі інгредієнти в салатник великий. Доповнюємо масу консервованим горошком, солимо, перчимо за смаком і заправляємо майонезом. Добре все перемішуємо.

Крок 7. Олів’є з крабовим м’ясом готово. Подавайте частування до столу охолодженим!

Крабовий салат з помідорами

Крабовий салат з помідорами – це неймовірно смачне і соковите частування, яке яскраво доповнить ваш домашній або святковий стіл. Такий салат дуже легко і швидко готується. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • крабове М’ясо – 200 гр.
  • Помідори – 200 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо пачку крабового м’яса.

Крок 2. Добре промиваємо і обсушуємо помідори.

Крок 3. Овоч нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо їх в салатник.

Крок 4. Розморожене крабове м’ясо виймаємо з упаковки, після нарізаємо невеликими шматочками. Відправляємо їх до помідорів.

Крок 5. У загальну масу натираємо на крупній тертці шматок твердого сиру.

Крок 6. Солимо і доповнюємо частування чорним меленим перцем. Заправляємо майонезом і акуратно перемішуємо для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

Крок 7. Крабовий салат з помідорами готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Салат з крабовим м’ясом і авокадо

Салат з крабовим м’ясом і авокадо – це нескладний у виконанні і дуже смачна кулінарна рішення для вашого столу. Таке блюдо нікого не залишить байдужим і точно урізноманітнює звичне меню. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • М’ясо крабове – 50 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Рукола – 50 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сік лимонний – 2 ст. л.
  • Кунжут – за смаком.
  • Насіння льону – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо продукти зі списку.

Крок 2. Крабове м’ясо нарізаємо тонкою соломкою або поділяємо на волокна.

Крок 3. Промиваємо листя руколи під водою і обсушуємо їх.

Крок 4. Очищаємо авокадо і нарізаємо його акуратними тонкими скибочками. Поливаємо лимонним соком.

Крок 5. Викладаємо В салатник крабову соломку, авокадо і рукколу.

Крок 6. Поливаємо продукти сумішшю з оливкової олії і лимонного соку. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 7. В кінці частування посипаємо кунжутом і насінням льону.

Крок 8. Салат з крабовим м’ясом і авокадо готовий. Подавайте до столу!

Лаваш з крабовим м’ясом

Лаваш з крабовим м’ясом – це апетитне і яскраве за смаком частування, яке ідеально підходить для домашнього або святкового столу. Закуска виходить дуже соковитою, живильної і яскравою за смаком. Готуйте її по простому покрокового рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 8

Склад:

  • М’ясо крабове – 500 гр.
  • Лаваш – 2 шт.
  • Яйце – 8 шт.
  • Сир твердий – за смаком.
  • Майонез – 220 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно нарізаємо крабове м’ясо і кладемо його в глибоку миску.

Крок 2. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх і очищаємо від шкаралупи.

Крок 3. Подрібнюємо охолоджені і обчищені яйця.

Крок 4. Дрібно нарізаємо промиту і обсушену зелень.

Крок 5. Викладаємо всі інгредієнти в глибоку миску. Сюди ж відправляємо тертий твердий сир. Солимо за смаком і заправляємо майонезом.

Крок 6. Перемішуємо заготовку.

Крок 7. Стелимо листи лавашу на стіл. Обмазуємо їх заготівлею з крабового м’яса.

Крок 8. Звертаємо щільний рулет, обмотуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник.

Крок 9. Лаваш з крабовим м’ясом готовий. Перед подачею охолоджуйте його і нарізуйте порційними шматками!

Тарталетки з м’ясом краба

Тарталетки з м’ясом краба – це цікаве й дуже смачна кулінарна рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше меню і прикрасить стіл. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом і фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 12 шт.

Інгредієнти:

  • М’ясо крабове – 150 гр.
  • Тарталетки – 12 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Масло вершкове – 25 гр.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Сир плавлений – 1 шт.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Шматок вершкового масла розтоплюємо на сковороді.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його в топленому маслі до м’якості.

Крок 3. Відварюємо і остуджуємо курячі яйця. Після нарізаємо їх дрібними кубиками.

Крок 4. Подрібнюємо свіжий і солоний огірок.

Крок 5. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в загальну миску. Сюди ж натираємо на тертці плавлений сирок.

Крок 6. Відправляємо в загальну масу консервовану кукурудзу і крабове м’ясо, розділене на волокна.

Крок 7. Заправляємо заготівлю майонезом і перемішуємо.

Крок 8. Розкладаємо отриману масу по тарталеткам. Даємо їм трохи постояти в холодильнику перед подачею.

Крок 9. Тарталетки з м’ясом краба готові. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!

Роли з крабовим м’ясом

Роли з крабовим м’ясом виходять яскравими і цікавими за смаком. Приготувати їх в домашніх умовах зовсім нескладно. Для цього використовуйте покроковий рецепт з фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і близьких апетитними ролами, зробленими своїми руками.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Рис круглозерний – 185 гр.
  • Імбир сушений подрібнений – 1 ч. л.
  • Оцет рисовий – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • М’ясо крабове – 30 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Сир вершковий – за смаком.
  • Листи норі – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо рис до готовності у воді з сушеним імбиром. Після його перемішуємо з рисовим оцтом і сіллю, даємо охолонути.

Крок 2. Листи норі кладемо на бамбукову рогожу.

Крок 3. Тонким шаром викладаємо підготовлений рис на норі. Зручно це робити змоченими у воді руками.

Крок 4. Відміряємо відстань – 4 см від краю аркуша. Сюди смугою викладаємо соломку огірка, крабового м’яса, а також вершковий сир.

Крок 5. Починаємо згортати рол.

Крок 6. Щільно притискаємо його рогожею і надаємо акуратну привабливу форму.

Крок 7. Далі зрізаємо нерівні краї і нарізаємо заготовку.

Крок 8. Роли з крабовим м’ясом готові! Подавайте до столу і пригощайтеся.

Паста з м’ясом краба

Паста з м’ясом краба – це оригінальне і дуже смачна кулінарна рішення для вашого обіду або вечері. Таке блюдо нікого не залишить байдужим і точно різноманітить ваше меню. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • М’ясо крабове – 50 гр.
  • Паста – 100 гр.
  • Вершки – 60 мл
  • Часник – 1 зубчик
  • Перець чилі – 10 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо вказану кількість продуктів зі списку.

Крок 2. Зубчик часнику обсмажуємо в сковороді з оливковою олією. Після появи яскравого аромату, зубчик часнику витягуємо з масла.

Крок 3. Перець чилі нарізаємо тонкими кільцями. Обсмажуємо в олії близько 30 секунд.

Крок 4. Відварюємо Пасту до готовності і відкидаємо на друшляк. Після того, як стече вся вода, перекладаємо продукт на сковороду.

Крок 5. Вливаємо до пасти вершки, перемішуємо і готуємо на середньому вогні пару хвилин.

Крок 6. Тонкими брусочками розбираємо крабове м’ясо.

Крок 7. Відправляємо м’ясо до пасти. Солимо частування, посипаємо прованськими травами і добре перемішуємо. Можна прибирати з плити.

Крок 8. Паста з м’ясом краба готова. Перекладайте в сервірувальний посуд і подавайте до столу!

Котлети з м’яса крабів

Котлети з м’яса краса – це оригінальна кулінарна ідея, яка точно здивує ваших близьких або гостей. Приготувати таку страву дуже просто, при цьому процес не займе у вас багато часу. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Побалуйте себе і близьких!

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • крабове М’ясо – 200 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Крабове м’ясо нарізаємо дуже дрібними шматочками. Також можна скористатися м’ясорубкою або блендером. Відправляємо продукт в глибоку миску.

Крок 3. До крабовою маси додаємо панірувальні сухарі. Перемішуємо.

Крок 4. Солимо заготівлю і посипаємо чорним меленим перцем.

Крок 5. Доповнюємо майонезом і знову все добре перемішуємо.

Крок 6. Ложкою викладаємо тісто на розігріту сковороду або гриль. Обсмажуємо частування по 5-7 хвилин з кожного боку до рум’янцю.

Крок 7. Котлети з м’яса крабів готові. Подавайте їх до столу, доповнивши свіжими овочами, і швидше пробуйте!

Крабове м’ясо в клярі

Крабове м’ясо в клярі – це оригінальне і дуже смачне частування для сім’ї або великої компанії. Така закуска нікого не залишить байдужим і швидко розлетиться зі столу. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • крабове М’ясо – 200 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко – 100 мл
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо вказану кількість крабового м’яса. Нарізаємо його порційними шматочками. Можна обробити великими брусочками.

Крок 2. Приготуємо тісто. Для цього розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Доповнюємо їх молоком і спеціями. Збиваємо.

Крок 3. Просіваємо борошно сюди і продовжуємо вимішувати до зникнення грудочок.

Крок 4. На дрібній тертці натираємо сир. Викладаємо його в борошняну суміш, перемішуємо ще раз.

Крок 5. Кожен шматочок крабового м’яса опускаємо в підготовлений кляр.

Крок 6. Перекладаємо частування в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків.

Крок 7. Крабове м’ясо в клярі готово. Подавайте частування до столу, доповнивши улюбленими соусами або ароматною зеленню.