Рубані курячі котлети з сиром – 7 рецептів на сковороді з покроковими фото

Курячі котлети з сиром всередині

Курячі котлети з сиром всередині – справжній делікатес для вашого щоденного раціону харчування. Ніжне біле куряче м’ясо чудово поєднується з соковитою начинкою з сиру. Щоб приготувати такі котлети самостійно, не потрібно ніяких особливих кулінарних навичок, досить просто слідувати докладного рецептом.

Час готування – 0,5 ч.

Час приготування – 25-30 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • Куряче філе – 0,2 кг
  • Кріп – за смаком.
  • Пластівці вівсяні – 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Цибуля білий невеликий – 1 шт.
  • Сир твердих сортів – 25 гр.
  • Олія соняшникова без запаху – для смаження.
  • Сметана – 1-2 ст. л
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
  • Масло вершкове – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Для рубаних котлет вам знадобляться всі продукти, зазначені у списку інгредієнтів. Куряче філе і очищену головку ріпчастої цибулі наріжте великими шматочками. Викладіть продукти в чашу блендера і подрібніть. Також можна дуже дрібно посікти м’ясо і цибулю ножем.

Крок 2. Вівсяні пластівці також подрібніть і додайте в м’ясну масу.

Крок 3. У отриманий фарш додати сметану, кухонну сіль і мелений перець. Вимісити масу.

Крок 4. Твердий сир натріть на тертці з дрібними отворами. Кріп дрібно порубаєте ножем. Змішайте в мисочці подрібнений сир, зелень і розм’якшене вершкове масло.

Крок 5. Щоб курячий фарш був більш в’язким, відбийте його дно миски. Беріть невеликі порції фаршу, робіть з них круглі коржики. На центр покладіть трохи сирної начинки.

Крок 6. Зліпіть з курячої коржі котлетку, щоб начинка залишилася всередині. Обваляйте заготовку в панірувальних сухарях.

Крок 7. Обсмажте нарізані курячі котлети на олії з обох боків до утворення апетитною рум’яною кірочки.

Крок 8. Щоб котлетки точно повністю просмажаться, складіть їх в сковороду і протушкувати під кришкою протягом 7-10 хвилин. Подавайте блюдо з гарніром з каш або овочів. Приємного апетиту!