Курячі котлети з сиром всередині
Курячі котлети з сиром всередині – справжній делікатес для вашого щоденного раціону харчування. Ніжне біле куряче м’ясо чудово поєднується з соковитою начинкою з сиру. Щоб приготувати такі котлети самостійно, не потрібно ніяких особливих кулінарних навичок, досить просто слідувати докладного рецептом.
Час готування – 0,5 ч.
Час приготування – 25-30 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Куряче філе – 0,2 кг
- Кріп – за смаком.
- Пластівці вівсяні – 2 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Цибуля білий невеликий – 1 шт.
- Сир твердих сортів – 25 гр.
- Олія соняшникова без запаху – для смаження.
- Сметана – 1-2 ст. л
- Сіль поварена – за смаком.
- Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
- Масло вершкове – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Для рубаних котлет вам знадобляться всі продукти, зазначені у списку інгредієнтів. Куряче філе і очищену головку ріпчастої цибулі наріжте великими шматочками. Викладіть продукти в чашу блендера і подрібніть. Також можна дуже дрібно посікти м’ясо і цибулю ножем.
Крок 2. Вівсяні пластівці також подрібніть і додайте в м’ясну масу.
Крок 3. У отриманий фарш додати сметану, кухонну сіль і мелений перець. Вимісити масу.
Крок 4. Твердий сир натріть на тертці з дрібними отворами. Кріп дрібно порубаєте ножем. Змішайте в мисочці подрібнений сир, зелень і розм’якшене вершкове масло.
Крок 5. Щоб курячий фарш був більш в’язким, відбийте його дно миски. Беріть невеликі порції фаршу, робіть з них круглі коржики. На центр покладіть трохи сирної начинки.
Крок 6. Зліпіть з курячої коржі котлетку, щоб начинка залишилася всередині. Обваляйте заготовку в панірувальних сухарях.
Крок 7. Обсмажте нарізані курячі котлети на олії з обох боків до утворення апетитною рум’яною кірочки.
Крок 8. Щоб котлетки точно повністю просмажаться, складіть їх в сковороду і протушкувати під кришкою протягом 7-10 хвилин. Подавайте блюдо з гарніром з каш або овочів. Приємного апетиту!