Смажений минтай на сковороді – це дуже яскрава і хрустке частування для вашого обіднього столу або сімейного вечері. Готовий продукт можна є просто так чи подавати з будь-якими гарнірами за смаком. Для приготування обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну добірку з десяти покрокових рецептів з фотографіями.
Минтай з цибулею та морквою на сковороді
Минтай з цибулею та морквою на сковороді – дуже соковите і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Готове частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування страви беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.
Інгредієнти на
6 порц.
- Минтай 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Томатна паста-3 ст. л.
- Вода тепла 2 склянки
Процес приготування:
- Заздалегідь розморожуємо минтай без використання води або мікрохвильовій печі. Після продукт нарізаємо порційними шматками.
- Порційні шматочки викладаємо на сковороду, посипаємо сіллю і перцем.
- Далі очищаємо овочі і промиваємо їх. Цибулю дрібно ріжемо ножем, моркву натираємо на тертці.
- Посипаємо овочами рибу в сковороді.
- У двох склянках гарячої води розмішуємо томатну пасту. Перелити цю суміш в сковороду з рибою.
- Ставимо посуд на плиту. На великому вогні доводимо вміст до кипіння, після зменшуємо вогонь і тушкуємо блюдо близько 25-30 хвилин.
- апетитний Соковитий і минтай з цибулею і морквою готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Філе минтая, смажене на сковороді
Філе минтая, смажене на сковороді – це дуже просте і смачне блюдо для вашого сімейного столу. Готуйте продукт до обіду або вечері і подавайте разом з будь-якими гарнірами за смаком. Для швидкого приготування скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Філе минтая – 1 кг
- Борошно – 1 склянка
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе минтая без використання води або мікрохвильовій печі.
Крок 2. Далі підготовлене філе нарізаємо порційними шматками.
Крок 3. Обсипаємо рибу сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 4. Кожен шматочок обвалюємо в борошні.
Крок 5. Перекладаємо заготовки на сковороду, розігріту з рослинною олією.
Крок 6. Обсмажуємо кожен шматочок до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Рум’яне філе минтая, обсмажене на сковороді, готово. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами.
Минтай в клярі на сковороді
Минтай в клярі на сковороді – це дуже смачне і швидке блюдо для вашого сімейного столу. Готуйте продукт до обіду або вечері і подавайте разом з будь-якими гарнірами за смаком. Для спрощення кулінарного процесу скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе минтая – 0,8 кг
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 170 гр.
- Молоко – 130 мл
- Кріп сушений – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цибуля зелена – для подачі.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Філе минтая попередньо розморожуємо.
Крок 2. Далі філе нарізаємо порційними шматочками.
Крок 3. Кожен шматок посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і сушеним кропом.
Крок 4. Для кляру змішуємо яйця, молоко і борошно. Гарненько збиваємо продукти до отримання однорідної суміші без грудочок.
Крок 5. Обвалюємо в клярі кожен шматочок риби і викладаємо її в добре розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Філе обсмажуємо з обох боків до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Соковитий і рум’яний минтай в клярі готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами. Прикрашайте зеленою цибулею.
Минтай з цибулею та сметаною на сковороді
Минтай з цибулею та сметаною на сковороді – дуже ніжне і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Поживне частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Минтай – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Вода – 150 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти за списком. Минтай заздалегідь розморожуємо і промиваємо під водою.
Крок 2. Очищаємо моркву натираємо на тертці.
Крок 3. Подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю.
Крок 4. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю з морквою до м’якого стану.
Крок 5. Сюди ж викладаємо минтай, попередньо нарізану порційними шматками. Солимо і посипаємо меленим перцем.
Крок 6. Поливаємо заготівлю сметаною, вливаємо трохи теплої води і тушкуємо близько 20 хвилин на невеликому вогні.
Крок 7. Апетитний минтай з цибулею та сметаною на сковороді готовий. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся. При бажанні, страву можна доповнити свіжою зеленню.
Смажений минтай в майонезі
Смажений минтай в майонезі виходить дуже соковитим, апетитним і рум’яним. Відмінне рішення для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з картопляним пюре та іншими вашими улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 55 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Минтай свіжоморожений – 4 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Борошно – 1 склянка
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай, промиваємо його під водою і обсушуємо з допомогою паперових рушників.
Крок 2. Майонез добре перемішуємо з сіллю і спеціями.
Крок 3. Добре обмазуємо рибу майонезом і маринуємо близько 30 хвилин.
Крок 4. У плоску тарілку всипаємо борошно. Розмішуємо її також зі спеціями за смаком.
Крок 5. Мариновану в майонезі рибку обвалюємо в борошні і перекладаємо в сковороду, розігріту з рослинною олією.
Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Рум’яний обсмажений минтай в майонезі готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!
Минтай, смажений з овочами на сковороді
Минтай, смажений з овочами на сковороді – дуже соковита і яскрава блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Ситне частування можна подавати до столу разом з крупами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування продукту беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Минтай – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Приправа для риби – на смак.
- Майонез – 2 ст. л.
- Соус томатний – 1 ст. л.
- Вода – 1,5 склянки
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо і промиваємо минтай, після нарізаємо його порційними шматочками.
Крок 2. Кладемо рибні шматки в глибоку миску. Посипаємо їх сіллю і приправою для риби. Акуратно перемішуємо.
Крок 3. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.
Крок 4. Тонкою соломкою нарізаємо болгарський перець, з якого попередньо видаляємо плодоніжки і насіння.
Крок 5. Обсмажуємо на рослинному маслі овочі до м’якого стану. Викладаємо до них підготовлені рибні шматки.
Крок 6. У сковороду кладемо майонез і томатний соус, вливаємо півтори склянки води і тушкуємо блюдо близько 10-15 хвилин до повної готовності риби.
Крок 7. Апетитний соковитий і минтай з овочами на сковороді готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Смажений минтай на сковороді
Смажений минтай на сковороді – це дуже просте і швидке блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Смачно приготувати рибу в домашніх умовах ви можете за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Обов’язково беріть на замітку і радуйте своїх близьких!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Минтай – 2 шт.
- Борошно – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Трави прованські – 1 ч. л.
- Зелень для подачі.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай і добре промиваємо його під водою. Обсушуємо з допомогою паперових рушників.
Крок 2. Далі промиту і обсушену рибу нарізаємо порційними шматками.
Крок 3. В тарілці змішуємо борошно з сіллю і спеціями. Добре перемішуємо сухі продукти між собою.
Крок 4. Обвалюємо кожен шматочок риби в борошняній суміші.
Крок 5. Викладаємо підготовлену рибу на розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Обсмажуємо частування з обох боків до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Апетитний смажений минтай в домашніх умовах готовий. Розкладайте по тарілках, доповнюйте зеленню і подавайте до столу!
Смажений минтай в панірувальних сухарях
Смажений минтай в панірувальних сухарях виходить дуже хрустким, апетитним і ароматним. Відмінна ідея для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування використовуйте наш перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Філе минтая – 650 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Трави прованські – 1 ч. л.
- Сухарі панірувальні – 150 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно – 3 ст. л.
- Сир твердий – 100 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай і добре промиваємо його.
Крок 2. Далі рибу нарізаємо невеликими шматочками. Солимо їх, перчимо та посипаємо прованськими травами.
Крок 3. Далі кожен шматочок обвалюємо в борошні.
Крок 4. Після борошна занурюємо рибу у збите яйце і потім обвалюють у панірувальних сухарях.
Крок 5. Після такої процедури обсипаємо тертим твердим сиром.
Крок 6. Викладаємо заготовки на розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо з усіх боків до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Дуже смачний смажений минтай в панірувальних сухарях готовий. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся!
Минтай, смажений в манній крупі
Минтай, смажений в манній крупі, виходить дуже хрустким, апетитним і рум’яним. Відмінне рішення для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з картопляним пюре та іншими вашими улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Минтай – 1,5 кг
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- Крупа манна – 100 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо розморожуємо минтай. Не використовуємо мікрохвильову піч, даємо рибі самостійно розтанути. Після продукт гарненько промиваємо під водою.
Крок 2. Далі рибу нарізаємо порційними шматочками. Викладаємо їх в глибоку миску.
Крок 3. Посипаємо рибу сіллю і спеціями за смаком. Акуратно перемішуємо і залишаємо трохи для маринування.
Крок 4. Потім кожен шматочок риби у збите яйце.
Крок 5. Далі заготовки добре обвалюємо в манній крупі.
Крок 6. Відправляємо рибу обсмажуватися на сковороду з рослинним маслом. Готуємо з усіх боків до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Апетитний минтай з хрусткою скоринкою в манці готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!
Минтай у соєвому соусі на сковороді
Минтай у соєвому соусі на сковороді – дуже смачне і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Яскраве частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування використовувати покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Минтай – 0,7 кг
- Соус соєвий – 50 мл
- Сіль – 1 щіпка.
- Спеції для риби – 1 ст. л.
- Борошно – 4 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Повністю розморожуємо тушку минтая. Після промиваємо його під водою.
Крок 2. Підготовлену рибу нарізаємо порційними шматочками.
Крок 3. Кожен шматок посипаємо сіллю і спеціями, придатними для приготування риби. Поливаємо соєвим соусом і маринуємо близько 10 хвилин.
Крок 4. Далі кожен шматок обвалюємо в борошні.
Крок 5. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди рибні шматочки.
Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін, після вимикаємо вогонь.
Крок 7. Апетитний смажений минтай в соєвому соусі готовий. Подавайте до столу просто так або з вашими улюбленими гарнірами.