Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смажений минтай на сковороді – це дуже яскрава і хрустке частування для вашого обіднього столу або сімейного вечері. Готовий продукт можна є просто так чи подавати з будь-якими гарнірами за смаком. Для приготування обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну добірку з десяти покрокових рецептів з фотографіями.

Минтай з цибулею та морквою на сковороді

Минтай з цибулею та морквою на сковороді – дуже соковите і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Готове частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування страви беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Минтай 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Томатна паста-3 ст. л.
  • Вода тепла 2 склянки

Процес приготування:

  1. Заздалегідь розморожуємо минтай без використання води або мікрохвильовій печі. Після продукт нарізаємо порційними шматками.
  2. Порційні шматочки викладаємо на сковороду, посипаємо сіллю і перцем.
  3. Далі очищаємо овочі і промиваємо їх. Цибулю дрібно ріжемо ножем, моркву натираємо на тертці.
  4. Посипаємо овочами рибу в сковороді.
  5. У двох склянках гарячої води розмішуємо томатну пасту. Перелити цю суміш в сковороду з рибою.
  6. Ставимо посуд на плиту. На великому вогні доводимо вміст до кипіння, після зменшуємо вогонь і тушкуємо блюдо близько 25-30 хвилин.
  7. апетитний Соковитий і минтай з цибулею і морквою готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Філе минтая, смажене на сковороді

Філе минтая, смажене на сковороді – це дуже просте і смачне блюдо для вашого сімейного столу. Готуйте продукт до обіду або вечері і подавайте разом з будь-якими гарнірами за смаком. Для швидкого приготування скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе минтая – 1 кг
  • Борошно – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе минтая без використання води або мікрохвильовій печі.

Крок 2. Далі підготовлене філе нарізаємо порційними шматками.

Крок 3. Обсипаємо рибу сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 4. Кожен шматочок обвалюємо в борошні.

Крок 5. Перекладаємо заготовки на сковороду, розігріту з рослинною олією.

Крок 6. Обсмажуємо кожен шматочок до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Рум’яне філе минтая, обсмажене на сковороді, готово. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами.

Минтай в клярі на сковороді

Минтай в клярі на сковороді – це дуже смачне і швидке блюдо для вашого сімейного столу. Готуйте продукт до обіду або вечері і подавайте разом з будь-якими гарнірами за смаком. Для спрощення кулінарного процесу скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе минтая – 0,8 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 170 гр.
  • Молоко – 130 мл
  • Кріп сушений – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля зелена – для подачі.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Філе минтая попередньо розморожуємо.

Крок 2. Далі філе нарізаємо порційними шматочками.

Крок 3. Кожен шматок посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і сушеним кропом.

Крок 4. Для кляру змішуємо яйця, молоко і борошно. Гарненько збиваємо продукти до отримання однорідної суміші без грудочок.

Крок 5. Обвалюємо в клярі кожен шматочок риби і викладаємо її в добре розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 6. Філе обсмажуємо з обох боків до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Соковитий і рум’яний минтай в клярі готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами. Прикрашайте зеленою цибулею.

Минтай з цибулею та сметаною на сковороді

Минтай з цибулею та сметаною на сковороді – дуже ніжне і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Поживне частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Минтай – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Вода – 150 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти за списком. Минтай заздалегідь розморожуємо і промиваємо під водою.

Крок 2. Очищаємо моркву натираємо на тертці.

Крок 3. Подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю.

Крок 4. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю з морквою до м’якого стану.

Крок 5. Сюди ж викладаємо минтай, попередньо нарізану порційними шматками. Солимо і посипаємо меленим перцем.

Крок 6. Поливаємо заготівлю сметаною, вливаємо трохи теплої води і тушкуємо близько 20 хвилин на невеликому вогні.

Крок 7. Апетитний минтай з цибулею та сметаною на сковороді готовий. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся. При бажанні, страву можна доповнити свіжою зеленню.

Смажений минтай в майонезі

Смажений минтай в майонезі виходить дуже соковитим, апетитним і рум’яним. Відмінне рішення для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з картопляним пюре та іншими вашими улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!

Час готування – 55 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Минтай свіжоморожений – 4 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Борошно – 1 склянка
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай, промиваємо його під водою і обсушуємо з допомогою паперових рушників.

Крок 2. Майонез добре перемішуємо з сіллю і спеціями.

Крок 3. Добре обмазуємо рибу майонезом і маринуємо близько 30 хвилин.

Крок 4. У плоску тарілку всипаємо борошно. Розмішуємо її також зі спеціями за смаком.

Крок 5. Мариновану в майонезі рибку обвалюємо в борошні і перекладаємо в сковороду, розігріту з рослинною олією.

Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Рум’яний обсмажений минтай в майонезі готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!

Минтай, смажений з овочами на сковороді

Минтай, смажений з овочами на сковороді – дуже соковита і яскрава блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Ситне частування можна подавати до столу разом з крупами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування продукту беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Минтай – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа для риби – на смак.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Соус томатний – 1 ст. л.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо і промиваємо минтай, після нарізаємо його порційними шматочками.

Крок 2. Кладемо рибні шматки в глибоку миску. Посипаємо їх сіллю і приправою для риби. Акуратно перемішуємо.

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.

Крок 4. Тонкою соломкою нарізаємо болгарський перець, з якого попередньо видаляємо плодоніжки і насіння.

Крок 5. Обсмажуємо на рослинному маслі овочі до м’якого стану. Викладаємо до них підготовлені рибні шматки.

Крок 6. У сковороду кладемо майонез і томатний соус, вливаємо півтори склянки води і тушкуємо блюдо близько 10-15 хвилин до повної готовності риби.

Крок 7. Апетитний соковитий і минтай з овочами на сковороді готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Смажений минтай на сковороді

Смажений минтай на сковороді – це дуже просте і швидке блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Смачно приготувати рибу в домашніх умовах ви можете за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Обов’язково беріть на замітку і радуйте своїх близьких!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Минтай – 2 шт.
  • Борошно – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Трави прованські – 1 ч. л.
  • Зелень для подачі.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай і добре промиваємо його під водою. Обсушуємо з допомогою паперових рушників.

Крок 2. Далі промиту і обсушену рибу нарізаємо порційними шматками.

Крок 3. В тарілці змішуємо борошно з сіллю і спеціями. Добре перемішуємо сухі продукти між собою.

Крок 4. Обвалюємо кожен шматочок риби в борошняній суміші.

Крок 5. Викладаємо підготовлену рибу на розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 6. Обсмажуємо частування з обох боків до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Апетитний смажений минтай в домашніх умовах готовий. Розкладайте по тарілках, доповнюйте зеленню і подавайте до столу!

Смажений минтай в панірувальних сухарях

Смажений минтай в панірувальних сухарях виходить дуже хрустким, апетитним і ароматним. Відмінна ідея для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування використовуйте наш перевірений покроковий рецепт!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Філе минтая – 650 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Трави прованські – 1 ч. л.
  • Сухарі панірувальні – 150 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо минтай і добре промиваємо його.

Крок 2. Далі рибу нарізаємо невеликими шматочками. Солимо їх, перчимо та посипаємо прованськими травами.

Крок 3. Далі кожен шматочок обвалюємо в борошні.

Крок 4. Після борошна занурюємо рибу у збите яйце і потім обвалюють у панірувальних сухарях.

Крок 5. Після такої процедури обсипаємо тертим твердим сиром.

Крок 6. Викладаємо заготовки на розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо з усіх боків до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Дуже смачний смажений минтай в панірувальних сухарях готовий. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся!

Минтай, смажений в манній крупі

Минтай, смажений в манній крупі, виходить дуже хрустким, апетитним і рум’яним. Відмінне рішення для ситного перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з картопляним пюре та іншими вашими улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Минтай – 1,5 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крупа манна – 100 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожуємо минтай. Не використовуємо мікрохвильову піч, даємо рибі самостійно розтанути. Після продукт гарненько промиваємо під водою.

Крок 2. Далі рибу нарізаємо порційними шматочками. Викладаємо їх в глибоку миску.

Крок 3. Посипаємо рибу сіллю і спеціями за смаком. Акуратно перемішуємо і залишаємо трохи для маринування.

Крок 4. Потім кожен шматочок риби у збите яйце.

Крок 5. Далі заготовки добре обвалюємо в манній крупі.

Крок 6. Відправляємо рибу обсмажуватися на сковороду з рослинним маслом. Готуємо з усіх боків до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Апетитний минтай з хрусткою скоринкою в манці готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!

Минтай у соєвому соусі на сковороді

Минтай у соєвому соусі на сковороді – дуже смачне і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Яскраве частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування використовувати покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Минтай – 0,7 кг
  • Соус соєвий – 50 мл
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Спеції для риби – 1 ст. л.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Повністю розморожуємо тушку минтая. Після промиваємо його під водою.

Крок 2. Підготовлену рибу нарізаємо порційними шматочками.

Крок 3. Кожен шматок посипаємо сіллю і спеціями, придатними для приготування риби. Поливаємо соєвим соусом і маринуємо близько 10 хвилин.

Крок 4. Далі кожен шматок обвалюємо в борошні.

Крок 5. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди рибні шматочки.

Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін, після вимикаємо вогонь.

Крок 7. Апетитний смажений минтай в соєвому соусі готовий. Подавайте до столу просто так або з вашими улюбленими гарнірами.