Страви з фаршу на швидку руку – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Їжачки з фаршу з підливою на сковороді

Їжачки з фаршу з підливою на сковороді – це апетитне гаряче блюдо для вашого домашнього обіду або вечері. Подавайте дуже смачне частування з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Рис – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 200 мл
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.

Крок 2. Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

Крок 3. Попередньо розморожений м’ясний фарш викладаємо в глибоку миску і доповнюємо його половиною нарізаного ріпчастої цибулі.

Крок 4. Додаємо сюди сіль, перець і куряче яйце. Ретельно перемішуємо.

Крок 5. Відварюємо рис до напівготовності. Відправляємо його до фаршу. Перемішуємо.

Крок 6. З заготівлі ліпимо акуратні кульки і викладаємо їх на сковороду з рослинним маслом.

Крок 7. Обсмажуємо їжачки до рум’яної скоринки з усіх боків.

Крок 8. До решти подрібненої цибулини додаємо терту на тертці моркву.

Крок 9. Відправляємо овочі до обсмаженою їжачкам. Сюди ж додаємо томатну пасту і виливаємо воду. Тушкуємо блюдо 25 хвилин під кришкою на невеликому вогні.

Крок 10. Їжачки з фаршу з підливою на сковороді готові. Подавайте до столу!