Їжачки з фаршу з підливою на сковороді
Їжачки з фаршу з підливою на сковороді – це апетитне гаряче блюдо для вашого домашнього обіду або вечері. Подавайте дуже смачне частування з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з фотографіями.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Рис – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 200 мл
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 2 щіпки.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.
Крок 2. Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
Крок 3. Попередньо розморожений м’ясний фарш викладаємо в глибоку миску і доповнюємо його половиною нарізаного ріпчастої цибулі.
Крок 4. Додаємо сюди сіль, перець і куряче яйце. Ретельно перемішуємо.
Крок 5. Відварюємо рис до напівготовності. Відправляємо його до фаршу. Перемішуємо.
Крок 6. З заготівлі ліпимо акуратні кульки і викладаємо їх на сковороду з рослинним маслом.
Крок 7. Обсмажуємо їжачки до рум’яної скоринки з усіх боків.
Крок 8. До решти подрібненої цибулини додаємо терту на тертці моркву.
Крок 9. Відправляємо овочі до обсмаженою їжачкам. Сюди ж додаємо томатну пасту і виливаємо воду. Тушкуємо блюдо 25 хвилин під кришкою на невеликому вогні.
Крок 10. Їжачки з фаршу з підливою на сковороді готові. Подавайте до столу!