Страви з фаршу на швидку руку – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Лазанья з лаваша з фаршем в духовці

Лазанья з лаваша з фаршем в духовці виходить неймовірно смачною, соковитою і ситної. Крім того, апетитне частування порадує вас дуже швидким і простим кулінарним процесом. Обов’язково беріть на замітку оригінальний рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Склад:

  • Лаваш тонкий – 3 аркуша.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Томати у власному соку – 250 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження й змащення форми.

Процес приготування:

Крок 1. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо тут м’ясний фарш до зміни кольору.

Крок 2. Доповнюємо інгредієнт томатами у власному соку, сіллю і спеціями.

Крок 3. Вимішуємо і тушкуємо все разом до готовності м’ясного фаршу.

Крок 4. Твердий сир натираємо на крупній тертці.

Крок 5. Змащуємо форму для запікання олією. Викладаємо сюди лист тонкого лавашу. Кладемо на нього половину фаршу.

Крок 6. Посипаємо третьою частиною тертого сиру. Кладемо ще один лист лавашу, повторюємо шари.

Крок 7. Закриваємо третім листом лаваша. Посипаємо рештою сиру. Прибираємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Крок 8. Лазанья з лаваша з фаршем в духовці готова. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте їх до столу!