Тефтелі з підливою на сковороді
Тефтелі з підливою на сковороді порадують вас неймовірною соковитістю і ніжністю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте разом з картопляним пюре, крупами та іншими гарнірами за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Батон білий – 100 гр.
- Молоко – 100 мл
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Цибуля зелена – для подачі.
Для підливи:
- Помідори – 300 гр.
- Перець болгарський – 200 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
- Перець червоний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку підготуємо підливку. Болгарські перці промиваємо, очищаємо від насіння і ріжемо невеликими шматочками. Кладемо в чашу блендера.
Крок 2. Відправляємо до перцю зубчики часнику і часточки помідорів.
Крок 3. Додаємо сіль, цукор і червоний мелений перець.
Крок 4. Подрібнюємо продукти до отримання однорідної маси. Після її кип’ятимо в каструлі.
Крок 5. В цей час займемося основою страви. Попередньо розморожений м’ясний фарш кладемо в чашу блендера.
Крок 6. Доповнюємо м’ясний продукт четвертинками ріпчастої цибулі.
Крок 7. Сюди ж кладемо батон, вимочений в молоці.
Крок 8. Додаємо спеції за смаком і перемелюємо продукти до однорідності.
Крок 9. З отриманого фаршу ліпимо акуратні котлетки. Обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі з усіх боків.
Крок 10. Заливаємо гарячою підливою. Накриваємо кришкою і готуємо на повільному вогні близько 15 хвилин.
Крок 11. Тефтелі з підливою на сковороді готові. Подавайте їх до столу, доповнивши подрібненою зеленою цибулею.