Страви з фаршу на швидку руку – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Тефтелі з підливою на сковороді

Тефтелі з підливою на сковороді порадують вас неймовірною соковитістю і ніжністю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте разом з картопляним пюре, крупами та іншими гарнірами за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Батон білий – 100 гр.
  • Молоко – 100 мл
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Цибуля зелена – для подачі.

Для підливи:

  • Помідори – 300 гр.
  • Перець болгарський – 200 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • Перець червоний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку підготуємо підливку. Болгарські перці промиваємо, очищаємо від насіння і ріжемо невеликими шматочками. Кладемо в чашу блендера.

Крок 2. Відправляємо до перцю зубчики часнику і часточки помідорів.

Крок 3. Додаємо сіль, цукор і червоний мелений перець.

Крок 4. Подрібнюємо продукти до отримання однорідної маси. Після її кип’ятимо в каструлі.

Крок 5. В цей час займемося основою страви. Попередньо розморожений м’ясний фарш кладемо в чашу блендера.

Крок 6. Доповнюємо м’ясний продукт четвертинками ріпчастої цибулі.

Крок 7. Сюди ж кладемо батон, вимочений в молоці.

Крок 8. Додаємо спеції за смаком і перемелюємо продукти до однорідності.

Крок 9. З отриманого фаршу ліпимо акуратні котлетки. Обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі з усіх боків.

Крок 10. Заливаємо гарячою підливою. Накриваємо кришкою і готуємо на повільному вогні близько 15 хвилин.

Крок 11. Тефтелі з підливою на сковороді готові. Подавайте їх до столу, доповнивши подрібненою зеленою цибулею.