Фаршировані човники з кабачків
Фаршировані човники з кабачків – оригінальне гаряче блюдо для вашого домашнього столу. Якщо ви хочете цікаво урізноманітнити звичне меню, скористайтесь нашим покроковим рецептом з фотографіями. Порадуйте себе і близьких соковитим частуванням.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Кабачок – 300 гр.
- Помідори – 100 гр.
- Сир твердий – 70 гр.
- Сметана – 80 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо невеликі кабачки. Промиваємо їх під водою і розрізаємо на дві половини. Акуратно видаляємо м’якоть.
Крок 2. Попередньо розморожуємо м’ясний фарш. Щільно укладаємо його в човники з кабачків.
Крок 3. Промиті помідори ріжемо тонкими кружками.
Крок 4. Обмазуємо кабачки з фаршем сметаною. Посипаємо їх сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 5. Накриваємо заготовки кружечками помідор.
Крок 6. Перекладаємо наповнені човники на деко, застелене фольгою і змащений рослинним маслом.
Крок 7. Посипаємо фаршировані кабачки тертим сиром. Прибираємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Крок 8. Фаршировані човники з кабачків готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!