Страви з фаршу на швидку руку – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Фаршировані човники з кабачків

Фаршировані човники з кабачків – оригінальне гаряче блюдо для вашого домашнього столу. Якщо ви хочете цікаво урізноманітнити звичне меню, скористайтесь нашим покроковим рецептом з фотографіями. Порадуйте себе і близьких соковитим частуванням.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Кабачок – 300 гр.
  • Помідори – 100 гр.
  • Сир твердий – 70 гр.
  • Сметана – 80 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо невеликі кабачки. Промиваємо їх під водою і розрізаємо на дві половини. Акуратно видаляємо м’якоть.

Крок 2. Попередньо розморожуємо м’ясний фарш. Щільно укладаємо його в човники з кабачків.

Крок 3. Промиті помідори ріжемо тонкими кружками.

Крок 4. Обмазуємо кабачки з фаршем сметаною. Посипаємо їх сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 5. Накриваємо заготовки кружечками помідор.

Крок 6. Перекладаємо наповнені човники на деко, застелене фольгою і змащений рослинним маслом.

Крок 7. Посипаємо фаршировані кабачки тертим сиром. Прибираємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Крок 8. Фаршировані човники з кабачків готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!