Помідори по-корейськи
Помідори по-корейськи – це кисло-солодка і в міру гостра закуска, яка напевно припаде до смаку всім любителям азіатської кухні. Для приготування не потрібно багато часу, а результат вище всяких похвал. Мариновані томати ідеально поєднуються з гарячою картоплею, а також стравами з м’яса і птиці.
Час готування – 120 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Томати – 500 гр.
- Перець болгарський – 200 гр.
- Часник – 15 гр.
- Перець чилі – 10 гр.
- Кріп – 20 гр.
- Масло олію – 4-5 ст. л.
- Оцет 9% – 1-2 ст. л
- Цукор-пісок – ½ ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Овочі, зазначені в списку, промиваємо водою і даємо трохи часу обсохнути.
Крок 2. М’якоть болгарського перцю розрізаємо на великі квадрати, очищаємо часник, обполіскуємо зелень.
Крок 3. Перець чилі, солодкий перець, часник і зелень перебиваємо в чаші блендера.
Крок 4. Помідори розрізаємо на 2-4 частини.
Крок 5. Змішуємо томатні часточки з отриманою пастою, а також з сіллю, цукровим піском, оцтом і олією.
Крок 6. Наполягаємо протягом 60-90 хвилин.
Крок 7. Перекладаємо азіатську закуску в красиву піалу і подаємо до столу. Приємного апетиту!