Страви з помідорів – 10 простих і смачних рецептів приготування з покроковими фото

Помідори по-корейськи

Помідори по-корейськи – це кисло-солодка і в міру гостра закуска, яка напевно припаде до смаку всім любителям азіатської кухні. Для приготування не потрібно багато часу, а результат вище всяких похвал. Мариновані томати ідеально поєднуються з гарячою картоплею, а також стравами з м’яса і птиці.

Час готування – 120 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • Томати – 500 гр.
  • Перець болгарський – 200 гр.
  • Часник – 15 гр.
  • Перець чилі – 10 гр.
  • Кріп – 20 гр.
  • Масло олію – 4-5 ст. л.
  • Оцет 9% – 1-2 ст. л
  • Цукор-пісок – ½ ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Овочі, зазначені в списку, промиваємо водою і даємо трохи часу обсохнути.

Крок 2. М’якоть болгарського перцю розрізаємо на великі квадрати, очищаємо часник, обполіскуємо зелень.

Крок 3. Перець чилі, солодкий перець, часник і зелень перебиваємо в чаші блендера.

Крок 4. Помідори розрізаємо на 2-4 частини.

Крок 5. Змішуємо томатні часточки з отриманою пастою, а також з сіллю, цукровим піском, оцтом і олією.

Крок 6. Наполягаємо протягом 60-90 хвилин.

Крок 7. Перекладаємо азіатську закуску в красиву піалу і подаємо до столу. Приємного апетиту!