Страви з помідорів – 10 простих і смачних рецептів приготування з покроковими фото

Омлет з помідорами на сковороді

Омлет з помідорами на сковороді – це легкий в приготуванні, але дуже смачний варіант ситного сніданку або повноцінного перекусу. З’ївши порцію страви, ви отримаєте порцію білка і клітковини, відповідно, поповніть свої запаси енергії! Доповнимо м’ясними виробами, спеціями і зеленню.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 8 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Яйця – 3 шт.
  • Шинка/ковбаса варена – 100 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Молоко – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 1 ч. л.
  • Петрушка – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій піалі збовтуємо курячі яйця з додаванням молока, невеликої кількості меленого перцю і солі.

Крок 2. Щільні стінки томатів ріжемо на кубики, аналогічно поступаємо з шинкою.

Крок 3. Розігріваємо два види масла і кілька хвилин обсмажуємо нарізані помідори, шинку.

Крок 4. Заливаємо підрум’янені інгредієнти омлетною сумішшю, чекаємо, поки схопиться, і розбиваємо лопаткою на шматочки. Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному полум’ї близько трьох хвилин.

Крок 5. Омлет посипаємо зеленню і подаємо до столу. Готуйте і отримуйте задоволення!