Омлет з помідорами на сковороді
Омлет з помідорами на сковороді – це легкий в приготуванні, але дуже смачний варіант ситного сніданку або повноцінного перекусу. З’ївши порцію страви, ви отримаєте порцію білка і клітковини, відповідно, поповніть свої запаси енергії! Доповнимо м’ясними виробами, спеціями і зеленню.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 8 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Яйця – 3 шт.
- Шинка/ковбаса варена – 100 гр.
- Помідори – 1 шт.
- Молоко – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 1 ч. л.
- Петрушка – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій піалі збовтуємо курячі яйця з додаванням молока, невеликої кількості меленого перцю і солі.
Крок 2. Щільні стінки томатів ріжемо на кубики, аналогічно поступаємо з шинкою.
Крок 3. Розігріваємо два види масла і кілька хвилин обсмажуємо нарізані помідори, шинку.
Крок 4. Заливаємо підрум’янені інгредієнти омлетною сумішшю, чекаємо, поки схопиться, і розбиваємо лопаткою на шматочки. Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному полум’ї близько трьох хвилин.
Крок 5. Омлет посипаємо зеленню і подаємо до столу. Готуйте і отримуйте задоволення!