Страви з тушкованого мяса – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Плов з тушонки

Плов з тушкованого м’яса – це апетитне і дуже поживне рішення для вашого сімейного обіду. До того ж, таке блюдо порадує вас простим і швидким кулінарним процесом. Можна приготувати плов на швидку руку. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

  • Тушонка – 2 банки.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Морква – 4 шт.
  • Рис – 400 гр.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У сковороду викладаємо тушонку і даємо їй добре обсмажитися. Сюди ж викладаємо подрібнену цибулю і терту на тертці моркву. Посипаємо спеціями, перемішуємо і тушкуємо до напівготовності продуктів.

Крок 2. Викладаємо в заготовку попередньо промитий рис. Крупу промиваємо кілька разів, поки вода не стане повністю прозорою.

Крок 3. Розрівнюємо рис тушенке з овочами. Солимо за смаком.

Крок 4. Повністю заливаємо вміст сковороди водою.Вода повинна покривати рис на два пальці над рисом.

Крок 5. Закриваємо частування кришкою. Доводимо до кипіння.

Крок 6. Після закипання відкриваємо кришку. Додаємо зубчики часнику для аромату.

Крок 7. Готуємо плов до повної готовності рису. В кінці гарненько перемішуємо лопаткою.

Крок 8. Плов з тушонки готовий. Розкладайте його по порційних тарілках і подавайте до столу!