Страви з тушкованого мяса – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Швидкий і смачний суп з тушкованого м’яса з картоплею

Швидкий і смачний суп з тушкованого м’яса з картоплею – це знахідка для багатьох господинь. Якщо ви любите ситні і яскраві за смаком гарячі страви, то цей рецепт точно для вас. Обов’язково беріть на замітку і радуйте домашніх новими кулінарними рішеннями для апетитних сімейних обідів.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Тушонка – 200 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Цибуля зелена подрібнений – 1 ст. л.
  • Вермішель – 40 гр.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 1,2 л
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Овочі відразу очищаємо і промиваємо.

Крок 2. Картоплю ріжемо кубиками. Кладемо їх в каструлю, заливаємо водою і варимо 15 хвилин після кипіння.

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на ньому цибулю і моркву близько 5-7 хвилин.

Крок 5. Відправляємо овочеву засмажку в каструлю з картоплею. Також сюди викладаємо тушонку. Варимо все разом 5 хвилин.

Крок 6. Доповнюємо блюдо вермішеллю. Варимо ще стільки ж.

Крок 7. В кінці додаємо сіль, спеції і подрібнену зелену цибулю. Вимикаємо вогонь і даємо страві настоятися під кришкою.

Крок 8. Швидкий і смачний суп з тушкованого м’яса з картоплею готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!