Швидкий і смачний суп з тушкованого м’яса з картоплею
Швидкий і смачний суп з тушкованого м’яса з картоплею – це знахідка для багатьох господинь. Якщо ви любите ситні і яскраві за смаком гарячі страви, то цей рецепт точно для вас. Обов’язково беріть на замітку і радуйте домашніх новими кулінарними рішеннями для апетитних сімейних обідів.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Тушонка – 200 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Морква – 0,5 шт.
- Цибуля зелена подрібнений – 1 ст. л.
- Вермішель – 40 гр.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 1,2 л
- Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Овочі відразу очищаємо і промиваємо.
Крок 2. Картоплю ріжемо кубиками. Кладемо їх в каструлю, заливаємо водою і варимо 15 хвилин після кипіння.
Крок 3. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на ньому цибулю і моркву близько 5-7 хвилин.
Крок 5. Відправляємо овочеву засмажку в каструлю з картоплею. Також сюди викладаємо тушонку. Варимо все разом 5 хвилин.
Крок 6. Доповнюємо блюдо вермішеллю. Варимо ще стільки ж.
Крок 7. В кінці додаємо сіль, спеції і подрібнену зелену цибулю. Вимикаємо вогонь і даємо страві настоятися під кришкою.
Крок 8. Швидкий і смачний суп з тушкованого м’яса з картоплею готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!