Підлива з тушкованого м’яса і овочів
Підлива з тушкованого м’яса і овочів – це смачний, ситний і універсальний продукт для вашого столу. Таку підливу можна подавати з картопляним пюре, макаронами або крупами за смаком. Швидкий і корисний обід для всієї родини готовий. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Тушонка – 1 банку.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вода – 1 склянка
- Борошно –
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю з морквою.
Крок 2. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі близько трьох-чотирьох хвилин.
Крок 3. Викладаємо сюди терту моркву. Перемішуємо овочі і готуємо ще 5 хвилин на помірному вогні.
Крок 4. Додаємо до овочів тушонку. Добре все перемішуємо, розбиваючи м’ясну заготовку на невеликі шматочки. Прогріваємо вміст.
Крок 5. Розмішуємо борошно в склянці води. Виливаємо суміш в сковороду.
Крок 6. Солимо вміст і посипаємо спеціями. Доводимо до кипіння і після тушкуємо на тихому вогні до загусання соусу. Періодично помішуємо.
Крок 7. Підлива з тушкованого м’яса і овочів готова. Поливайте нею кашу і подавайте до столу!