Страви з тушкованого мяса – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Підлива з тушкованого м’яса і овочів

Підлива з тушкованого м’яса і овочів – це смачний, ситний і універсальний продукт для вашого столу. Таку підливу можна подавати з картопляним пюре, макаронами або крупами за смаком. Швидкий і корисний обід для всієї родини готовий. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Тушонка – 1 банку.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 1 склянка
  • Борошно –
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю з морквою.

Крок 2. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі близько трьох-чотирьох хвилин.

Крок 3. Викладаємо сюди терту моркву. Перемішуємо овочі і готуємо ще 5 хвилин на помірному вогні.

Крок 4. Додаємо до овочів тушонку. Добре все перемішуємо, розбиваючи м’ясну заготовку на невеликі шматочки. Прогріваємо вміст.

Крок 5. Розмішуємо борошно в склянці води. Виливаємо суміш в сковороду.

Крок 6. Солимо вміст і посипаємо спеціями. Доводимо до кипіння і після тушкуємо на тихому вогні до загусання соусу. Періодично помішуємо.

Крок 7. Підлива з тушкованого м’яса і овочів готова. Поливайте нею кашу і подавайте до столу!