Страви з тушкованого мяса – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з тушкованого м’яса з вермішеллю

Суп з тушкованого м’яса з вермішеллю – це дуже смачне, ситне і нескладний у виконанні гаряче блюдо для вашого сімейного столу. Таке частування зможе приготувати кожен. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Тушонка – 200 гр.
  • Картопля – 0,4 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Черешок селери – 1/3 шт.
  • Вермішель – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Кріп – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Картопля очищаємо, промиваємо і розбираємо на невеликі кубики. Відварюємо її в каструлі з водою.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і черешок селери, моркву натираємо на тертці з великими зубчиками.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди подрібнені овочі.

Крок 4. Обсмажуємо продукти до м’якості, періодично помішуючи.

Крок 5. Викладаємо до овочів тушонку. Гарненько перемішуємо і готуємо до розм’якшення консерви. Прибираємо заготовку з вогню.

Крок 6. Відміряємо потрібну кількість вермішелі.

Крок 7. Коли картопля в каструлі стане м’яким, викладайте в каструлю з киплячою водою вермішель. Солимо і перчимо.

Крок 8. Дрібна вермішель вариться швидко – досить пари хвилин.

Крок 9. Викладаємо в каструлю тушковане м’ясо з овочами. Даємо вмісту закипіти. Прибираємо блюдо з плити і даємо йому настоятися 5 хвилин.

Крок 10. Суп з тушкованого м’яса з вермішеллю готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши кропом!