Суп з тушкованого м’яса з вермішеллю
Суп з тушкованого м’яса з вермішеллю – це дуже смачне, ситне і нескладний у виконанні гаряче блюдо для вашого сімейного столу. Таке частування зможе приготувати кожен. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Тушонка – 200 гр.
- Картопля – 0,4 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Черешок селери – 1/3 шт.
- Вермішель – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Кріп – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Картопля очищаємо, промиваємо і розбираємо на невеликі кубики. Відварюємо її в каструлі з водою.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і черешок селери, моркву натираємо на тертці з великими зубчиками.
Крок 3. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди подрібнені овочі.
Крок 4. Обсмажуємо продукти до м’якості, періодично помішуючи.
Крок 5. Викладаємо до овочів тушонку. Гарненько перемішуємо і готуємо до розм’якшення консерви. Прибираємо заготовку з вогню.
Крок 6. Відміряємо потрібну кількість вермішелі.
Крок 7. Коли картопля в каструлі стане м’яким, викладайте в каструлю з киплячою водою вермішель. Солимо і перчимо.
Крок 8. Дрібна вермішель вариться швидко – досить пари хвилин.
Крок 9. Викладаємо в каструлю тушковане м’ясо з овочами. Даємо вмісту закипіти. Прибираємо блюдо з плити і даємо йому настоятися 5 хвилин.
Крок 10. Суп з тушкованого м’яса з вермішеллю готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши кропом!