Страви з тушкованого мяса – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Печеня з тушонки

Печеня з тушонки – це дивовижно смачне, поживне і нескладний у виконанні блюдо для вашого сімейного столу. Таке частування можна приготувати в якості обіду на швидку руку. Для приготування використовувати перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Тушонка – 600 гр.
  • Картопля – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • томатна Паста – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Часник можна продавити через прес.

Крок 2. Обсмажуємо цибулю з часником в сковороді з рослинним маслом близько п’яти хвилин.

Крок 3. Викладаємо до овочів тушонку. Ретельно перемішуємо вміст і тушкуємо близько 7 хвилин. Шматочки тушонки необхідно розім’яти.

Крок 4. Додаємо томатну пасту, сіль і спеції. Заливаємо продукти і тушкуємо близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 5. Очищену картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру.

Крок 6. Обсмажуємо овочі на сковороді з рослинною олією до яскравої скоринки.

Крок 7. Заготівку з тушкованого м’яса викладаємо до овочів. Перемішуємо частування і тушкуємо пару хвилин. Можна вимикати плиту.

Крок 8. Печеня з тушонки готово. Пригощайтеся!