Печеня з тушонки
Печеня з тушонки – це дивовижно смачне, поживне і нескладний у виконанні блюдо для вашого сімейного столу. Таке частування можна приготувати в якості обіду на швидку руку. Для приготування використовувати перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Тушонка – 600 гр.
- Картопля – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- томатна Паста – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Часник можна продавити через прес.
Крок 2. Обсмажуємо цибулю з часником в сковороді з рослинним маслом близько п’яти хвилин.
Крок 3. Викладаємо до овочів тушонку. Ретельно перемішуємо вміст і тушкуємо близько 7 хвилин. Шматочки тушонки необхідно розім’яти.
Крок 4. Додаємо томатну пасту, сіль і спеції. Заливаємо продукти і тушкуємо близько 10 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 5. Очищену картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру.
Крок 6. Обсмажуємо овочі на сковороді з рослинною олією до яскравої скоринки.
Крок 7. Заготівку з тушкованого м’яса викладаємо до овочів. Перемішуємо частування і тушкуємо пару хвилин. Можна вимикати плиту.
Крок 8. Печеня з тушонки готово. Пригощайтеся!