Макарони по-флотськи з тушонкою
Макарони по-флотськи з тушонкою – це дуже поживне і смачне рішення для вашого сімейного столу. Таке блюдо порадує простим і швидким кулінарним процесом. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте рідних апетитним обідом на швидку руку.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Тушонка яловича – 400 гр.
- Макарони – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Подрібнену цибулю обсмажуємо в сковороді з рослинною олією до м’якого стану.
Крок 2. Паралельно відварюємо макарони в підсоленій воді.
Крок 3. До цибулі викладаємо томатну пасту, додаємо цукор і сіль. Гарненько перемішуємо.
Крок 4. Підготуємо яловичу тушонку.
Крок 5. Викладаємо продукт в сковороду з томатною засмажкою. Добре перемішуємо, щоб розбити тушонку на невеликі шматочки.
Крок 6. Виливаємо до вмісту трохи гарячої води. Можна взяти воду, в якій варили макарони.
Крок 7. Готові макарони викладаємо в сковороду з заготівлею.
Крок 8. Перемішуємо і зменшуємо вогонь.
Крок 9. Закриваємо частування кришкою і тушкуємо ще пару хвилин.
Крок 10. Макарони по-флотськи з тушонкою готові. Подавайте до столу!