Страви з тушкованого мяса – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони по-флотськи з тушонкою

Макарони по-флотськи з тушонкою – це дуже поживне і смачне рішення для вашого сімейного столу. Таке блюдо порадує простим і швидким кулінарним процесом. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте рідних апетитним обідом на швидку руку.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Тушонка яловича – 400 гр.
  • Макарони – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнену цибулю обсмажуємо в сковороді з рослинною олією до м’якого стану.

Крок 2. Паралельно відварюємо макарони в підсоленій воді.

Крок 3. До цибулі викладаємо томатну пасту, додаємо цукор і сіль. Гарненько перемішуємо.

Крок 4. Підготуємо яловичу тушонку.

Крок 5. Викладаємо продукт в сковороду з томатною засмажкою. Добре перемішуємо, щоб розбити тушонку на невеликі шматочки.

Крок 6. Виливаємо до вмісту трохи гарячої води. Можна взяти воду, в якій варили макарони.

Крок 7. Готові макарони викладаємо в сковороду з заготівлею.

Крок 8. Перемішуємо і зменшуємо вогонь.

Крок 9. Закриваємо частування кришкою і тушкуємо ще пару хвилин.

Крок 10. Макарони по-флотськи з тушонкою готові. Подавайте до столу!