Ліниві вареники з сиру з манкою
Ліниві вареники з сиру з манкою виходять дуже ніжними, легкими і приємними на смак. Підходить для сімейних сніданків, обідів або перекусів. Подавайте до столу з будь-якими додатками за смаком. Побалуйте себе і близьких за допомогою простого покрокового рецепта.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Сир – 400 гр.
- Крупа манна – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Борошно – 100 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо вказану кількість сиру. Викладаємо в глибоку миску.
Крок 2. Сюди ж розбиваємо курячі яйця. Ретельно вимішуємо продукти.
Крок 3. Солимо заготівлю, доповнюємо її манною крупою. Добре перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин для набухання крупи.
Крок 4. Через деякий час розминаємо тісто руками на столі, обсипанним борошном.
Крок 5. Формуємо з тіста ковбаску, яку після поділяємо на невеликі шматочки.
Крок 6. Відварюємо заготовки в підсоленій воді 12 хвилин. Періодично помішуємо, щоб вареники не злипалися.
Крок 7. Ліниві вареники з сиром і манкою готові. Доповніть їх вершковим маслом і зеленню!