Котлети без хліба – 10 смачних рецептів соковитих котлет на сковороді з покроковими фото

Котлети з яловичини і свинини без хліба

Котлети з яловичини і свинини без хліба порадують вас неймовірною соковитістю і ніжністю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте разом з картопляним пюре, крупами та іншими гарнірами за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Фарш яловичий – 200 гр.
  • Фарш свинячий – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Крупа манна – 3 ст. л.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Чебрець сушений – 2 щіпки.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичий і свинячий фарш викладаємо в глибоку миску. Попередньо ви можете прокрутити через м’ясорубку шматки свинини і яловичини.

Крок 2. Доповнюємо м’ясний продукт пропущеним через м’ясорубку ріпчастою цибулею.

Крок 3. Розбиваємо сюди курячі яйця, додаємо манну крупу.

Крок 4. Посипаємо заготівлю сіллю і спеціями. Ретельно перемішуємо вміст до однорідності.

Крок 5. Формуємо з фаршу акуратні котлети. Викладаємо їх в сковороду з рослинним маслом.

Крок 6. Обсмажуємо продукт до яскравого рум’янцю з обох сторін. Готуємо на середньому вогні, щоб котлети встигли пропектися всередині.

Крок 7. Котлети з яловичини і свинини без хліба готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!