Котлети з яловичини і свинини без хліба
Котлети з яловичини і свинини без хліба порадують вас неймовірною соковитістю і ніжністю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте разом з картопляним пюре, крупами та іншими гарнірами за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Фарш яловичий – 200 гр.
- Фарш свинячий – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Крупа манна – 3 ст. л.
- Сіль – 2 щіпки.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Чебрець сушений – 2 щіпки.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Яловичий і свинячий фарш викладаємо в глибоку миску. Попередньо ви можете прокрутити через м’ясорубку шматки свинини і яловичини.
Крок 2. Доповнюємо м’ясний продукт пропущеним через м’ясорубку ріпчастою цибулею.
Крок 3. Розбиваємо сюди курячі яйця, додаємо манну крупу.
Крок 4. Посипаємо заготівлю сіллю і спеціями. Ретельно перемішуємо вміст до однорідності.
Крок 5. Формуємо з фаршу акуратні котлети. Викладаємо їх в сковороду з рослинним маслом.
Крок 6. Обсмажуємо продукт до яскравого рум’янцю з обох сторін. Готуємо на середньому вогні, щоб котлети встигли пропектися всередині.
Крок 7. Котлети з яловичини і свинини без хліба готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!