Млинці на воді – 15 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Манні млинці на воді

Манні млинці на воді – це оригінальне рішення для вашого сімейного сніданку або перекусу. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фотографіями. Ваші близькі будуть в захваті від ніжних і повітряних манних млинчиків. Подавайте їх до столу з вершковим маслом, варенням та іншими доповненнями за смаком.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Крупа манна – 200 гр.
  • Борошно – 250 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Дріжджі сухі – 1 ст. л.
  • Вода – 750 мл
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Масло – для змазування млинців.

Процес приготування:

Крок 1. Нагріваємо приблизно до 35-40 градусів 100 мл води. Всипаємо в теплу воду сухі дріжджі, сіль і цукор. Залишаємо на 5 хвилин.

Крок 2. У підійшла опару додаємо манку, борошно і доливаємо залишилася, кімнатної температури, воду. Ретельно перемішуємо до зникнення грудочок, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці на 2 години.

Крок 3. Через деякий час тісто стане повітряним і збільшиться в об’ємі.

Крок 4. В окремий посуд розбиваємо курячі яйця, вливаємо до них рослинне масло. Збиваємо виделкою до однорідності.

Крок 5. Переливаємо в тісто яєчну суміш. Перемішуємо все віночком.

Крок 6. Розігріваємо сковороду і обмазуємо рослинним маслом. Порційно вливаємо готове тісто, розподіляємо його по поверхні сковороди.

Крок 7. Обсмажуємо кожен млинець до рум’янцю з обох сторін.

Крок 8. Перед подачею кожен млинець змащуємо розтопленим вершковим маслом.

Крок 9. Манні млинці на воді готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!