Млинці на воді з яйцями і борошном — класичний рецепт
Простий і швидкий рецепт домашніх млинців – на воді з борошном і яйцями. З приготуванням справляться навіть новачки. Готовий продукт порадує ніжним смаком і апетитним виглядом.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Борошно – 160 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 2 склянки
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
1. Розбиваємо в глибоку посуд куряче яйце і ретельно збиваємо його з цукром і сіллю.
2. Окремо просіваємо борошно з содою. Всипаємо сухий продукт в яєчну суміш.
3. Кип’ятимо воду і даємо їй охолонути до кімнатної температури. Переливаємо до решти інгредієнтів. Відразу додаємо рослинне масло і починаємо вимішувати масу, поки не зникнуть всі грудочки.
4. Накаляем сковороду на плиті, обмазуємо її вершковим маслом. Вливаємо трохи тіста, розподіляємо його по поверхні і смажимо з обох боків до рум’янцю.
5. Тонкі млинці на воді готові. Викладайте їх в порційну тарілку і подавайте до столу!