Салат з крабовими паличками – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат з крабовими паличками — це блюдо, яке знайоме всім з самого дитинства. У 90-і і 2000-і роки, цей салат був третім за популярністю після Шуби та Олів’є. Пориньте у приємні спогади, приготувавши цей чудовий салат, і в цьому вам допоможе наша добірка, в яку входять 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково.

Класичний салат з крабовими паличками, кукурудзою, огірком і рисом

Пропонуємо вам приготувати улюблений, ніжний і дуже смачний салат з крабових паличок. Процес приготування цього салату досить проста і не відніме у вас багато часу.

Час приготування: 35-40 хвилин

Кількість порцій: 6-8

Інгредієнти на
6 порц.

  • Рис 100 гр. (сирої)
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Консервована кукурудза 250 гр.
  • 2 шт. Огірок середнього розміру
  • Сіль 2 шт.
  • Крабові палички 250 гр.
  • Сметана 2 ст. л.
  • Майонез столовий молочний 2 ст. л.

Процес приготування:

    Для приготування смачного салату з крабовими паличками краще використовувати пропарений рис, тому що в готовому вигляді він виходить більш розсипчастим. Отже, візьміть половину склянки рису (при бажанні ви можете його промити) і пересипте в невелику каструлю, тепер треба додати таку кількість води, щоб вийшла пропорція 2:1. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, після того, як вода в каструлі закипить, додайте за смаком сіль і зменшіть вогонь. Тепер потрібно відварити рис до повної готовності. Будьте уважні і не переваріть рис, інакше замість розсипчастою крупи ви отримаєте злиплий грудку каші. Готовий рис потрібно перекласти в сито і промити кип'яченою водою, а потім остудити. Викладіть рис першим шаром в підготовлений салатник.

  1. Для приготування смачного салату з крабовими паличками краще використовувати пропарений рис, тому що в готовому вигляді він виходить більш розсипчастим. Отже, візьміть половину склянки рису (при бажанні ви можете його промити) і пересипте в невелику каструлю, тепер треба додати таку кількість води, щоб вийшла пропорція 2:1. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, після того, як вода в каструлі закипить, додайте за смаком сіль і зменшіть вогонь. Тепер потрібно відварити рис до повної готовності. Будьте уважні і не переваріть рис, інакше замість розсипчастою крупи ви отримаєте злиплий грудку каші. Готовий рис потрібно перекласти в сито і промити кип’яченою водою, а потім остудити. Викладіть рис першим шаром в підготовлений салатник.
  2. Поки вариться рис, займіться підготовкою курячих яєць. Їх потрібно покласти в невелику каструлю і повністю залити холодною водою. Поставте яйця на вогонь. Після того, як вода в каструлі закипить, потрібно проварити яйця при середньому кипінні протягом 10 хвилин (менше варити не варто, оскільки яйця повинні бути зварені круто). Злийте киплячу воду і замість неї налийте холодну. Хай яйця охолодяться протягом 10-15 хвилин. Завдяки цим способом ви зможете без особливих зусиль очистити їх від шкаралупи. Очищені яйця потрібно нарізати на невеликі шматочки. Викладіть шар нарізаних яєць поверх рису.

  3. Поки вариться рис, займіться підготовкою курячих яєць. Їх потрібно покласти в невелику каструлю і повністю залити холодною водою. Поставте яйця на вогонь. Після того, як вода в каструлі закипить, потрібно проварити яйця при середньому кипінні протягом 10 хвилин (менше варити не варто, оскільки яйця повинні бути зварені круто). Злийте киплячу воду і замість неї налийте холодну. Хай яйця охолодяться протягом 10-15 хвилин. Завдяки цим способом ви зможете без особливих зусиль очистити їх від шкаралупи. Очищені яйця потрібно нарізати на невеликі шматочки. Викладіть шар нарізаних яєць поверх рису.
  4. Огірки краще використовувати гладкі, без колючок. Такі овочі краще підходять для салату. Промийте їх під проточною водою і трохи обсушити паперовим рушником. Обріжте огірки з кожної сторони на 1-2 сантиметри, а потім наріжте дрібним кубиком. Викладіть шар нарізаних огірків поверх яєць.
  5. Прийшла черга крабових паличок. До цього часу вони повинні вже добре розморозитися (краще заздалегідь дістати їх з морозилки приблизно за годину до початку приготування). Розріжте кожну паличку вздовж на 3-4 частини, а потім наріжте їх на невеликі кубики. Додайте нарізані палички до решти інгредієнтів.
  6. Акуратно відкрийте банку з консервованою кукурудзою. Відкиньте кукурудзу на друшляк. Коли з неї стече вся зайва рідина, перекладіть кукурудзу в салатник.
  7. Тепер потрібно приготувати заправку для нашого салату з крабових паличок. У невеликій тарілці змішайте сметану і майонез. Якщо вам здасться це необхідним, то можете додати трохи солі за смаком. Перемішайте вміст тарілки і додайте отриману заправку в салатник. Ретельно перемішайте всі інгредієнти салату і приберіть його в холодильник на 30-60 хвилин для просочення.
  8. Готовий салат можна подавати в салатнику, так і порційно, використовуючи спеціальні форми. Також готовий салат можна прикрасити декількома гілочками свіжої зелені.

Приємного апетиту!

Крабовий салат «Червоне море» з помідорами

Якщо ви втомилися від ситних салатів, то цей рецепт для вас. Дуже легкий, ніжний і неймовірно швидкий у приготуванні салат з незвичною назвою – «Червоне море». Такий салат чудово розбавить калорійний святковий стіл.

Склад:

  • Томати – 0,2 кг
  • Палички з м’яса краба – 1 упаковка (200 р.).
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Сир – 160 р.
  • Зубчики часнику – 2 шт.
  • Солодкий перець (червоного кольору) – 0,2 кг

Процес приготування:

1. Помідори добре промийте під проточною водою. Просушіть вимиті томати паперовим рушником і розріжте на 2 частини. Видаліть плодоніжку, а половинки помідор наріжте дуже гострим ножем на тонкі смужки.

2. Болгарський перець (обов’язково червоного кольору, адже наш салат називається «Червоне море») вимийте і протріть паперовим рушником. Відріжте плодоніжку і дістаньте насіння, сполосніть перець зсередини, щоб змити залишки насіння, а потім розріжте його навпіл. Кожну з половин потрібно нарізати тонкою соломкою.

3. Твердий сир потрібно натерти на крупній тертці або, як варіант, нарізати дрібним кубиком.

4. Крабові палички потрібно перед початком приготування розморозити. Розморожені палички наріжте, як і інші інгредієнти, на тонкі смужки. Тепер потрібно з’єднати в салатнику помідори, палички, сир і солодкий перець. Ретельно перемішайте.

5. Зубчики часнику почистіть, промийте під холодною водою. Тепер потрібно подрібнити їх, використовуючи спеціальний прес або дрібно-дрібно нарізати за допомогою дуже гострого ножа. До подрібненого часнику додайте 2-3 столові ложки майонезу і добре перемішайте. Заправка для салату готовий.

6. Перед подачею на стіл з’єднайте всі інгредієнти подрібнені і часниково-майонезну заливку. Як слід перемішайте салат і подавайте до столу.

Приємного вам апетиту!

Крабовий салат з кукурудзою і пекінською капустою

Ще один варіант дуже смачного, легкого і елементарного в приготуванні салату на основі крабових паличок. Таке блюдо чудово впишеться як звичайний, так і на святковий стіл.

Склад:

  • Крабові палички – 2 упаковки по 100 г
  • Кукурудза консервована – 0,5 банки.
  • Курячі яйця – 3 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Капуста пекінська – 0,5 кг
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Перець – на кінчику ножа.
  • Зубчики часнику – 2 шт.
  • Свіжий кріп – 0,5 пучка.

Процес приготування:

1. Першим ділом потрібно вийняти крабові палички з морозильника. Зробити це краще за 1-2 години до початку приготування салату.

2. Також потрібно заздалегідь зварити круто 3 яйця. Покладіть сирі яйця в каструлю з водою і доведіть воду до кипіння. Після закипання води яйця потрібно варити рівно 10 хвилин, після чого необхідно злити воду і залити варені яйця холодною водою. Цей трюк допоможе вам легко зняти з шкаралупу яєць, не пошкодивши цілісність яйця.

3. Отже, всі підготовлені інгредієнти, пора приступати до приготування салату.

4. З кукурудзи злити воду, відкинувши її на друшляк. Коли зайва рідина стече, покладіть кукурудзу в салатник.

5. Разморозившиеся палички найкраще нарізати на тонкі смужки, а потім розрізати їх упоперек, щоб вийшли невеликі шматочки. Перекладіть подрібнені крабові палички до кукурудзі.

6. Пекінську капусту промийте під проточною водою, а потім дрібно і тонко наріжте. Перекладіть капусту до решти інгредієнтів в салатник. Перемішайте.

7. Остиглі курячі яйця очистіть від шкаралупи, і наріжте дрібним кубиком. Перекладіть яйця до решти інгредієнтів салату.

8. Зелень кропу промийте в холодній воді і обсушити на ситі. Потім нашаткуйте кріп як можна дрібніше і пересипте в салатник.

9. Очищений часник потрібно подрібнити. Зробити це можна декількома способами: наприклад, натерти на дрібній тертці або нарізати ножем, або вдатися до допомоги спеціального преса. Додайте часник до салату.

10. Сметану перемішати з майонезом в невеликій окремій мисочці, а потім додайте в салат і ретельно перемішайте всі інгредієнти, щоб вони рівномірно розподілилися. Салат готовий, можна подавати до столу!

Приємного вам апетиту!

Салат з кальмарами і крабовими паличками

Хочемо запропонувати вашій увазі дуже незвичайний салат з крабових паличок. М’ясо краба і кальмарів дивовижно поєднуються між собою, а яйця і кукурудза чудово доповнюють цей смаковий букет.

Склад:

  • Палички крабові – 220 р.
  • Кальмари – 0,6 кг
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Процес приготування:

1. Отже, для приготування цього чудового салату знадобляться свіжі кальмари. Очистіть їх і промийте в холодній воді, потім опустіть в злегка підсолену киплячу воду на 3-5 хвилин. Коли кальмари будуть готові, акуратно перекладіть їх на тарілку і дайте охолонути.

2. У невелику каструлю покладіть 4 яйця і залийте водою, щоб яйця повністю в ній зникли. Поставте каструлю на вогонь і варіть після закипання води рівно 10 хвилин. Готові яйця покладіть остуджуватися в миску з холодною водою.

3. З кукурудзи злити воду, відкинувши вміст банки на друшляк.

4. Крабові палички повинні бути розмороженими, тому дістаньте їх з морозилки приблизно за 1 годину до початку приготування салату.

5. Охолоджені кальмари потрібно дуже дрібно нарізати. Для цього розріжте їх на смужки, потім на маленькі кубики. Перекладіть шматочки кальмарів в салатник.

6. Розморожені крабові палички також потрібно дрібно нарізати. Додайте нарізані палички до кальмарам.

7. Охолоджені яйця очистіть від шкаралупи, і наріжте дрібним кубиком. При бажанні можна натерти їх на крупній тертці. Перекладіть яйця до крабовим паличкам і кальмарів.

8. Ріпчасту цибулю очистіть, і полосните під проточною водою. Наріжте цибулину максимально дрібно і залийте окропом на 1-2 хвилини. Тепер цибуля не буде гірчити і його можна використовувати для салату. Перекладіть шматочки цибулі в салатник. Туди ж додати консервовану кукурудзу. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.

9. Майонез найкраще додавати в готовий салат за 5-10 хвилин до подачі на стіл.

Приємного вам апетиту!

Салат з морською капустою і крабовими паличками

Цей салат з розряду салатів паличок-рятівниць: дуже швидкий і дуже простий (якщо ви хочете зробити салат більш ситним, то можна додати в нього трохи вареного рису). Оскільки в його складі є морська капуста, то такий салат дуже корисний за рахунок міститься в капусті йоду. Спробуйте приготувати цей салат і насолодитеся його незвичайним чудовим смаком.

Склад:

  • Палички з м’яса краба – 150-200 р.
  • Чорний мелений перець – на кінчику ножа.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Консервована кукурудза – 160 р.
  • Яйця курячі – 3-4 шт.
  • Капуста морська – 1 упаковка (200 р.).
  • Майонез 2-3 ст. л.

Процес приготування:

1. Спочатку потрібно відварити курячі яйця круто. Вони будуть готові через 10 хвилин після закипання води. В кінці обов’язково перекладіть гарячі яйця в миску з дуже холодною водою. Такі температурні перепади допоможуть шкаралупі з легкістю очиститися від яйця. Очищені від шкаралупи яйця потрібно нарізати на шматочки невеликого розміру.

2. Щоб не виникло проблеми з нарізкою крабових паличок, їх потрібно заздалегідь дістати з морозилки і дати розморозитися. Коли палички стануть м’якими, можна приступати до подрібнення. Кожну крабову паличку розріжте вздовж на 3 частини, а потім нарубайте смужки дрібним кубиком.

3. Кукурудзу перекладіть з банки на друшляк і зачекайте, поки стече зайва рідина.

4. Морську капусту найкраще також нарізати на дрібні шматочки.

5. У салатнику потрібно з’єднати всі інгредієнти: морську капусту, яйця, кукурудзу і крабові палички. Тепер додайте трохи меленого перцю і солі (якщо ви вважаєте, що в цьому є необхідність). Додайте в салат потрібну кількість майонезу і добре перемішайте, щоб всі інгредієнти салату просочилися майонезом. Наш чудовий салат з крабових паличок і морської капусти готовий!

Приємного апетиту!

Салат з консервованої квасолею і крабовими паличками

Спробуйте урізноманітнити звичний салат з крабових паличок, додавши в нього… консервовану квасолю! Повірте, це дуже незвично і смачно. Чудовий смачний і швидкий салатик на випадок несподіваних гостей.

Інгредієнти:

  • Консервована квасоля червоного кольору – 0,4 кг
  • Сир – 110 р.
  • крабові Палички – 250-300 р.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Томати – 150 р.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Зубчики часнику – 1-2 шт.
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Перець чорний (мелений) – на кінчику ножа.

Процес приготування:

1. Приблизно за 40-60 хвилин до того, як ви почнете готувати салат, дістаньте крабові палички з морозилки і залиште їх розморожувати при кімнатній температурі. Коли палички повністю розтануть, наріжте їх невеликим кубиком. Перекладіть нарізані крабові палички в миску.

2. Консервовану квасолю потрібно відкинути на друшляк, щоб з неї стекла вся зайва рідина, яка абсолютно не потрібна в нашому салаті.

3. Помідори вимийте під проточною водою і обсушити за допомогою паперових серветок. Розріжте кожен овоч навпіл і видаліть серцевину. Якщо помідори невеликого розміру, то розріжте їх на 2-4 зубчики, якщо великі то нарізати великим кубиком. Перекладіть в миску до нарізаним крабовим паличкам. Туди ж відправте підсохлу квасоля.

4. Болгарський перець (червоного або жовтого кольору) сполосніть в холодній воді. Після цього відріжте те місце, де прикріплюється плодоніжка, а потім дістаньте насіння і промийте перець зсередини. Наріжте овоч на шматочки не дуже великого розміру, а потім додайте до решти інгредієнтів салату.

5. Сир для цього салату не натирається на тертці, а ріжеться невеликим кубиком. Так його смак ще яскравіше заграє в нашому салаті. Нарізаний сир перекладіть в миску до салату.

6. Салат практично готовий, залишилося тільки приготувати заливку. Для цього зніміть з лушпиння часнику, а сам часник дрібно наріжте (якщо у вас є часничниця, то буде краще часточки часнику пропустити через неї). До подрібненого часнику додайте по кілька столових ложок сметани і майонезу. Також потрібно трохи посолити і поперчити, а в кінці ретельно перемішати нашу заправку для салату.

7. З’єднайте салат і сметанную заливку, ретельно змішавши всі інгредієнти. Можна поставити салат на 30 хвилин у холодильник для просочення. Перед подачею на стіл покладіть салат в красиву салатницю.

Приємного апетиту!

Листковий салат з крабовими паличками і яблуком

Пропонуємо вашій увазі цей незвичайно смачний і дуже простий у приготуванні салат. Яблуко прекрасно гармонує з крабовими паличками, привносячи в блюдо легку кислинку і нотку свіжості. Такий салат чудово підійде як для сімейного обіду, так і для святкового застілля.

Склад:

  • Свіже яблуко – 1 шт.
  • Палички з крабового м’яса – 1 упаковка (100 г).
  • Майонез – 3-4 ст. л.
  • Куряче яйце – 2 шт.
  • Сир – 120 р.
  • Кріп/петрушка свіжі – кілька гілочок.

Процес приготування:

1. Якщо ви використовуєте не охолоджені, а заморожені крабові палички, то приблизно за 50 хвилин до того, як ви приступите до приготування салату, дістаньте палички з морозилки. Нехай вони нагріваються при кімнатній температурі. Розм’якшені палички потрібно натерти на крупній тертці.

2. Також заздалегідь можна зварити круто два яйця. Варені яйця потрібно обов’язково відразу ж опустити в дуже холодну воду хвилин на 10, щоб під впливом перепаду температур, шкаралупа легше счищалась з яєць. Після того, як ви зніміть із яєць шкаралупки, вийміть жовтки і натріть їх на дрібній тертці. В окрему тарілку натріть білки, але вже на крупній тертці.

3. Яблуко ретельно вимийте і видаліть серцевину з допомогою гострого ножа або спеціального пристосування для яблук. Тонким шаром зніміть шкірку, а м’якоть яблука натріть на крупній тертці.

4. Твердий сир так само, як і інші інгредієнти, потрібно натерти з допомогою великої терки.

5. Починаємо викладати салат в салатник. Оскільки салат у нас листковий, то викладати всі інгредієнти ми будемо в певній послідовності. Першим шаром йдуть натерті крабові палички (можна зробити легку майонезну сіточку). Другий шар – терті білки (знову можна додати трохи майонезу). Третім шаром йде натерте на крупній тертці яблуко. Зверху полийте невеликою кількістю майонезу. Після яблук йде четвертий шар – тертий сир. Полийте салат невеликою кількістю майонезу. Останнім, завершальним шаром йдуть терті жовтки.

6. Зелень промити і дати трохи обсохнути. Прикрасьте готовий салат декількома гілочками петрушки або кропу. Ніжний салат готовий!

Приємного вам апетиту!

Крабовий салат з болгарським перцем і помідорами

Такий ніжний, легкий салат цілком може замінити вечерю прекрасній половині людства. Або ж їм можна розбавити ситний святковий стіл з калорійними стравами. Ті гості, які стежать за фігурою або дотримуються правильного харчування, по достоїнству оцінять такий салат. Крім того, готується він буквально за лічені хвилини.

Склад:

  • Томати – 2 шт. великого розміру або 3 – середнього.
  • Палички з м’яса краба – 200-250 р.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Болгарський перець – 1 шт. середнього розміру.
  • Сир твердий – 150-200 р.
  • Зубчики часнику – 2 шт.

Процес приготування:

1. Заздалегідь розморожені палички з м’яса краба наріжте вздовж на 3-4 смужки. Кожну із смужок розріжте навпіл. Складіть нарізані крабові палички в салатник.

2. Помідори спочатку вимийте в холодній воді, потім акуратно вирізати плодоніжки і розріжте кожен помідор на 2-4 частини. Скибочки помідор наріжте на тонкі смужки і додайте до нарізаним крабовим паличкам.

3. Болгарський перець також обов’язково промийте, розріжте плодоніжку і видалити насінну коробочку разом з насінням. Щоб ні одне насіннячко не прохопилося в салат, сполосніть перець зсередини. Наріжте болгарський перець таким же чином, як крабові палички і помідори. Додайте його до решти інгредієнтів.

4. Твердий сир натріть на крупній тертці і посипте їм овочі в салатник.

5. З часнику зніміть піну і пропустіть через прес. Додайте до решти інгредієнтів і добре перемішайте салат.

6. Перед подачею на стіл додайте в охолоджений салат потрібну вам кількість майонезу (приблизно 2-3 столові ложки), перемішайте до тих пір, поки майонез повністю не розподілиться по всіх компонентів салату. Ось і все, кличте гостей до столу!

Приємного апетиту!

Салат з крабовими паличками з ананасом

Дуже незвичайне поєднання інгредієнтів робить цей салат дуже оригінальним, смачним і цікавим. Як і всі салати з крабовими паличками, цей салат готується дуже просто. Приготувати його зможе навіть сама недосвідчена господиня, а результат буде приголомшливим.

Склад:

  • Консервована кукурудза – 1 банку.
  • Палички крабові – 350-400 р.
  • Майонез – 100 г
  • Кільця консервованих ананасів – 150-200 р.
  • Сир – 120 р.
  • Свіжа зелень – за смаком.
  • Яйця курячі – 3-4 шт.

Процес приготування:

1. Перш ніж приступити безпосередньо до приготування салату, спочатку відваріть в киплячій воді 4 яйця протягом 10 хвилин (яйця обов’язково повинні бути зварені круто). Щоб процес очищення яєць проходив простіше і швидше, відразу після варіння покладіть яйця в крижану воду не менше, ніж на 5-10 хвилин, потім очистіть яйця від шкаралупи і натріть їх за допомогою великої терки.

2. Консервовану кукурудзу перекладіть на друшляк, щоб з неї стекла вся зайва рідина.

3. Ананаси акуратно дістаньте з банки і наріжте на невеликі кубики (чим менше вони будуть, тим краще).

4. Розморожені крабові палички розморозити їх потрібно задовго до початку приготування) розкрутіть і наріжте максимально тонкими смужками.

5. Твердий сир наріжте на тонкі пластини, які, в свою чергу, потрібно нарізати дуже тонкою соломкою (можна, звичайно, натерти на тертці або нарізати кубиками, але смак буде вже не той).

6. В глибокому салатнику змішайте всі підготовлені інгредієнти: терті яйця, кукурудзу, сир, нарізаний соломкою, крабові палички і шматочки консервованих ананасів.

7. Зелень промийте і обсушіть, обсохлі гілочки дрібно наріжте і додайте в салат.

8. В самому кінці додати кілька столових ложок майонезу і добре все перемішати. Подавати такий салат можна в порційних формочках або відразу у великій салатнику. Швидко, просто і дуже смачно!

Приємного вам апетиту!

Крабовий салат з корейською морквою

Гості на порозі, а ви не знаєте чим їх нагодувати? Тоді цей рецепт доведеться як не можна до речі. Салат виходить дуже яскравим і незвичайним, а корейська морквина надає йому деяку пікантність і загадковість. Спробуйте і ви не пошкодуєте!

Інгредієнти:

  • Палички з м’яса краба – 2 пачки по 100 г
  • Морква по-корейськи – 190 р.
  • Сметана – 1-2 ст. л
  • Майонез – 1-2 ст. л
  • Зубчики часнику – 1-2 шт.
  • Яйця курячі – 3-4 шт.
  • Консервована кукурудза – 1 банку.
  • сіль – за смаком.
  • Свіжа зелень кропу – за смаком.

Процес приготування:

1. Розморозьте крабові палички, якщо вони у вас ще не нагрілися до кімнатної температури. Коли палички стануть м’якими, наріжте їх на дрібні шматочки.

2. Яйця покладіть в невеликий кухлик і налийте в нього воду. Води потрібно таку кількість, щоб вона повністю покривала яйця. Поставте каструлю на вогонь і чекайте, поки вода закипить. Після закипання варіть яйця на середньому кипінні 10 хвилин, потім злийте воду і опустіть яйця в крижану воду на 5 хвилин. Тепер буде легко і просто зняти шкаралупу. Очищені яйця наріжте на невеликі кубики.

3. Корейську моркву трохи розріжте, щоб вона не була такою довгою.

4. З кукурудзи злити зайву рідину і відкиньте на друшляк. Нехай вона постоїть так хвилин 5-10.

5. Часник потрібно почистити від луски і дрібно нарізати гострим ножем (або подрібнити за допомогою спеціального преса для часнику).

6. Кріп промийте в проточній воді і трохи обсушити. Дрібно наріжте.

7. У салатник покладіть дрібно нарізаний кріп, яйця, крабові палички, часник, кукурудзу і моркву по-корейськи.

8. В отриманий салат додайте по столовій ложці майонезу та сметани. Присолите. Ретельно перемішайте салат, щоб сметана з майонезом рівномірно розподілилися по всіх інгредієнтах. Швидкий салат з крабових паличок і моркви по-корейськи готовий!

Приємного вам апетиту!