Шоколадний пиріг на молоці
Шоколадний пиріг на молоці – просте і дуже смачне частування для вашого свята або чаювання в сімейному колі. Порадувати близьких таким десертом зможе кожен. Запам’ятовуйте нескладний покроковий рецепт з нашої підбірки та оцініть смак готової шоколадної випічки.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
- Какао-порошок – 4 ст. л.
- Молоко – 250 мл
- Цукор – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор ванільний – 10 гр.
- Розпушувач – 2 ч. л.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо курячі яйця з двома видами цукру. Збиваємо продукти до однорідності і утворення густої білої маси.
Крок 2. В окремій глибокої посуді з’єднуємо просіяне борошно, розпушувач і какао. Перемішуємо сухі інгредієнти.
Крок 3. Висипаємо суху суміш в яєчну масу. Сюди ж виливаємо рослинне масло. Починаємо вимішувати.
Крок 4. Далі сюди виливаємо молоко. Перемішуємо до однорідності і даємо готовому тісту постояти близько 15 хвилин.
Крок 5. Виливаємо однорідне шоколадне тісто в силіконову форму для випікання.
Крок 6. Випікаємо частування близько 30-40 хвилин. Готуємо в попередньо розігрітій духовці до температури 180 градусів. Після випічку витягаємо з форми і даємо їй трохи охолонути.
Крок 7. Шоколадний пиріг на молоці готовий. Нарізайте його і подавайте до столу. За бажанням, можна прикрасити цукровою пудрою.